Ако се слаби и траат по неколку секунди да нормално е , но ако стануваат силни како менструални или појаки јави се кај матичен, јас имав болки и ми даде прогестеронска поддршка, сега веќе 10 недела немам воопшто
Здраво,што мислите за тестов има линија или мене така ми се чини зошто сакам да ја видам ? Иначе за 4дена треба да не добијам а од овулација ми е 12ти ден
Страв ми е веќе стварно зошто два пати до сега вака бледа беше еднаш во декември биохемиска еднаш во февруари мислам и после неколку дена каснење добив сега ке чекаме тоа останува само ☺️
Да, да има бледа Почекај до денот за не-добивање, повтори го тестот или најубаво оти провери бета преку крв, најточен резултат. Имаш ли некакви симптоми ?
И мене ми делува како да има линија, ама сепак најсигурно ќе ти е да го повториш за 4 дена или да провериш преку крв.
Искрено пред 3месеци после тоа биохемиската почнав да пијам фемибион 1 и сите овие месеци додека пијам пред добивање не ме болеле градите инач претходно недела дена пред да добијам ме болеа многу а сега овој месец од вчера почна прво едната града да ме боли сега двете болат ми тежат, и пред неколку дена како боцкање во јајниците имав така ненадејно ама сум имала така и пред да добијам и имав исто по една капка како ептен бледо кафено два три пати во рок од два дена веќе немам ништо од тоа,така тоа е тоа друго нешто немам од симптоми,уплашена сум пак да не ми се деси истото бледа линија и оп да добијам ај ке почекам уште некој ден па ке видиме
А зошто правиш пред да добиеш? Почекај барем на денот за НЕ добивање. Знам дека си нестрплива ама рано ти е. А така ако има бременост јака ќе е цртката.
Така е скроз си во право ама ете од преголема желба и нестрпливост го направив,сега ке си чекам па ке видиме што ке биде
Не знам колку е точно сега направив домашен тест со сода во чашка со мокрача. Друг пат сум го пробувала никогаш не зашуштил не запењило тоа значи негативно сега одма пења се крена. Дали си правам глупости? или има верба во овие?
Хахах абе срцка си велев ќе издржам до четврток а до сега 2 пати се премислувам со сила во аптека да не влезам изгледа вечер ќе купам па здравје