И породувањето е многу убаво чуство, а абортусот па да не ти кажувам како е убав и физички и психички. А па полно преносливи болести... а бе милина една да ти е мерак да ги имаш и да ги негуваш
Дали е можно од бременост?:/ Вака имав со дечкото анален секс ... без кондом дали е можно од бременост ве молам за одговор
hitnoo !! bremenost ohh luge jas so mojov partner imavme seks pret dva meseci i ne koristevme kondom no toj ne svrshi vo mene jas treba da dobiev uste vo 18.6 a uste ne sum dobiela ama mene nikogas ne mi doagat vo vreme se slucilo po eden mesec mi docnela ama ovoj pat veke odi vo dva meseci stoo da pravaamm dali onie testovite za bremenost kazuvat vizstina dali si bremenaa !!!
hitnoo !! bremenost Да, тестовите кажуваат точно, не чекај купи тест и провери си. Не се паничи многу, веќе и самата си знаеш дека имаш нередовен циклус плус и не свршил во тебе. Ајде без паника.
hitnoo !! bremenost Децааааа,едуцирајте се малку бре,како сакаш да си бремена а да не свршил во тебе?Зар е можно тоа? Ти доцни поради климата,нервози... Следен пат користете презерватив ако несакаш да се припотресуваш ко сега.
hitnoo !! bremenost Тестови на девојката два месеци и доцни и сега тест да прави кои па и не се толку точни? Факај правец гиниколок само таму ти е одговорот!
Едно нешто не ми е јасно, како си седиш мирна до сега и не си проверила со тест? Да, точни се во 99% од случаите. Или за уште посигурно-оди на гинеколог, затоа што не верувам дека си бремена (нели не свршил во тебе), така што изгледа причината што ти касни е друга...
Што се деси до девојкава?? Трудна е или не е?? Многу ме нервира кога ќе пишат еднаш и 100 луѓе че им одговорат, а нив ги нема да кажат што направиле со проблемот. Па не е бре форумов Драга Савета.
Имаш 18 год и се надевам дека до сега си посетувала училиште, а и часовите по биологија. Што не ќе прочитам
Леле господе не е возможно ова,стварно е страмота вакви глупави прашања да се поставуваат,а сигирно имаш 18 години?
во Македонија под итно треба да се воведе задолзителен предмет во основно или средно ЗДРАВСТВЕНО ОБРАЗОВАНИЕ ИЛИ КУЛТУРА ......што ли уште ке прочитам по форумов...не ми се верува........ девојце за да бидеш бремена ти треба МАТКА а не ДЕБЕЛО ЦРЕВО
ZDR JAS SUM NOVA ME INTERESIRA IMAM MACINA VO STOMAKOT ME BOLAT GRADITE IMAM VRTOGLAVICA DALI DA NAPRAVAM TEST
ако си имала незаштитен секс да !!!!!! ако не , не ...може да имаш стомачен вирус доста е актуелен деновиве п.с. пишувај кирилица
Епа направи тест, ако си имале незаштитени односи, ти најдобро си знаеш . Ништо немаш наведено дали си имала незаштитени односи, колку ти доцни и тн..
Zdravo jas sum nova i sakam da prasam vo vrska so toa dali sum bremena imavme sexs so partnerot na 18 juni,i posle toa mi dojde na 21 od togas mi nema dojdeno sto da pravam?Dali ima sansi da sum bremena?ve molam kazete mi sovet blagodaram odnapred!
па оди направи тест ти нема дојдено еден месец што чекаш? Ако сте имале незаштитен и ако свршил во тебе има шанси....