кога треба да не добиеш? мислам да се радуваш и преку еден ден направи друг тест за радувањето да биде комплетно Со среќа
Денес го направив со еден ден задоцнување, вчера требаше да ми дојде... Секако ќе го повторувам наредните денови...
Можеш душо и пред 10ти да отидеш, ќе се види само точка па по две недели срценце,јас кога отидов ми каснеше 5 дена, 4+5 бев отприлика и се виде точкица, чисто да знаеш дали е добро вгнездено и на точно место а и докторот ќе ти даде пренатални витамини и фолна. Сигурно ќе биде во ред
Да се радуваш да рана бременост е повтори го за два дена појака ќе биде цртичката или можеш да си провдриш преку крв да направиш бетахгц
Здраво женски Не очекував дека и ја некој ден ќе пишам во темава. Имам редовна менструација пробувавме за бебче и месецов баш кога ми беа плодни денови по календарче еве во прилог Треба да ми дојде за 2 дена, но вчера на тоалет папир имав ко кафен исцедок и на долниот веш ама малце. Потоа имав малце ко свежа светла крв при бришење ама еднаш. Потоа очекував во секој момент да ми дојде ама ништо. Очекував денеска да ми дојде, мислев дека ќе ми пробие дека претходно никогаш не ми било вака, но ништо нема. Намерно зедов тест ете мислејќи дека има нешто, но испадна негативен. Ќе почекам уште два дена, па доколку касни ќе направам пак тест. Во врска со симптоми, имам крајткотрајни грчеви во долниот дел оф стомакот на моменти и градите ме болат, стандард како за менструација.
Ништо ајде, со нови сили напред ! Немој повеќе никогаш да се тестираш пред време, само стрес и правиш и си навлекуваш вина од типот, ете биохемиска - не можам да го задржам, ова-она, НЕМОЈ Ајде месецов акција и во август со 2 цртки!
Девојки имам бета преку крв 80.12 и потврдена рана бременост од гинеколог. Во среда сум на ехо па ќе видиме дали е се во ред. Во благодарам на подршката и ви посакувам на сите две цртки!
Женска ни јас не гледам втора цртичка, негативен ми изгледа тестот. Ти касни или порано направи тест?