Епа рано си направила тест, барем 14 дена да поминат треба. Тогаш мислам дека би имала веродостоен резултат. Почекај нека ти касни барем 2 дена.
Здраво, последнатс менструација ми беше на 29 Мај, и сега за 2+дена треба да добијам( инаку циклусот ми трае од 28 до 35-36 дена). Сабајлево направив тест за бременост и ми се покажа ептен една бледа цртка како сенка, што на камера дури не се забележува. А потоа направив и тест за овулација излезе ова( горниот од вчера , подолу денес) . Јас стварно не знам дали сега имам овулација а за два три дена треба да добијам или ? дали некој е имал слично искуство?позз
Отварам форум по скоро цел месец и ме дочекуваат многу позитивни тестови. Е баш тоа ми го полни срцето хероини мои Честитки до сите идни мамички, галете меше и уживајте во бременоста, сите до крај да се радувате и да ве читаме во “се породив”
Јас не гледам линија на тестот за бременост, ама може да е рано, а и тие за овулација се негативни, иако можно е тек да имаш овулација. Освен редовни односи до позитивен тест за бременост или добивање, друг совет немам.
Девојки сега добив ништо од 2те цртички малку сум разочарана но ќе пробуваме и понатаму. Ви благодарам на сите за подршката!
Се надевам овој месец и 2дена порано ми дојде требаше на 29ти а јас добив на 27ми можеби и плодните денови ми се изместени се надевам следниов месец на 2цртки
Devojki vakva e mojata cituacija izgleda sum imala kasna ovulacija se uste nemam dobieno se javiv kaj doktorot na odmor bil do 3 ti. Mi rece da napravam test denes I posle uste 1 pred da odam,a treba da odam na 4 ti juli. Eve go rezultatot od denesniot test. Sto mislite vie ima li nadez kak9 vi izgleda testor.
Овој е негативен, ама следниот пат земи друг, најарно лентичките. Секако дека има надеж, другарка со син и забременила околу датата за добивање, ете, толку касна овулација.
I mene mi lici kako eaten bleda duri kako senka cekam da vidam i vie sto ke recete da ne slucajno mi se pricinuva ama ke vidam za 2 3 dena ke go povtoram. Moze na slikava ne se gleda bas naj naj ama vo zivo se gleda bas kako senka
И мене ми се гледа како бледа линија, арно ама лично јас, а верувам и многу од членките овде, имаме лошо искуство со тестотвите sure check. Скоро секој втор им е невалиден, замисли јас бремена бев, а не ми покажа втора цртка земи си друг тест, или од ефтините лентички или најубав self clear
На првата слика ми се гледа мноооооогу бледа линија, како сенка. Направи за некој ден пак или преку крв.
Да мила правев, ама и тој испадна негативен. А ниту сум добила, но и немам никакви симптоми за да добијам освен многу осетливи брадвици. Ке почекам уште ден два па пак ќе направам