Не добив вчера, пу пу да не се подречам, значи ми касне 1 ден, но имам одвреме на време болки во јајници, да почекам ли уште еден ден или да правам тест?
Девојки сакам да ве прашам од поискусните ,овулацијата ми помина пред 7 дена знам пошто ја осеќам по слузта која ја имам и болката во јаниците и да не заборавам бевме вредни ,но еве веќе два дена на моменти имам слуз нз како да ја опишам кремава боја ама мн густа како подинг ...:/
Според мене слузта нема никаква врска, не се оптеретувајте со тоа. Јас некој месец имам некој месец не, а исто и многу жени овде. До сега не сум била трудна.
Да се надевам дека тоа е тоа во петок имам закажано за на лекар за ехо и бета па ке видиме. Иначе фала срека да имате сите што си ја посакувате.
Здраво девојки,вака имам едно прашање. Ми доцни 7 дена,до сега не ми се случило да ми задоцни,и брадавицитее многу ме болат и чувствителни ми се,тест не сум направила сеуште бидејќи немам никакви други симптоми на бременост. Ако може мала помош
Ако можеш уште веднаш направи тест, на 7 дена доцнење ќе покаже точен резултат во било кое време од денот
Околу што бараш помош ?! Освен тест да направиш не гледам друг начин како ние би ти кажале зошто ти доцни
Нема што да чекаш и да се измачуваш. Една недела доцнење е доволно за да се утврди дали има бременост. Ако си бремена ќе треба да посетиш и др, можеби ќе треба и некоја терапија да ти се даде. Среќно
Zdravo zenski prvo ubav den na site da ve prasam treba da dobijam za 10 dena no imam bolki vo dolniot del od stomakot i tezina vo zeludnikot kako da mi se gadi da mi e loso, imam i cesti glavobolki i imav golem apetit, dali e mozno da sum bremena. Sakam da zemam test dali mozi vo bilo koe vreme od denot da go napravam. Imav odnos so decko mi pred 2 nedeli bez zastita. Fala vi odnapred.❤️
Zdravo. Jas Sega se vrativ od lekar. Nemozese nisto so sigurnost da mi kaze samo mi rece deka ima znaci za bremenost imalo nekoja senka. I slikav so tel. Bev beta da ispitam rez vo tri mi rekoa. Eve nekoja slika koj razbira da mi objasni
Ништо не се гледа на сликата, кога има бременост се гледа задебелен ендометриум, и сакус. Најдобро ќе каже бетата, бидејќи е могу рано за да се виде. Тебе колку време ти доцни?
On mi rece za taa senka dole desno na slikata sto e deka tuka treba da bil plodot ama ima epten sato eho I ne se gleda dobro tamu vo zivo se dledase podobro