Рано е многу за да се види било што + ехото е од праисториско време, мислам како повеќето кај нас деее, не е ништо чудно Ќе провериш бета и со среќа, јас мислам дека се` ќе биде во ред
Nqpraviv i beta rezultati vo 15 . 00 pa stskam placi. Daj boze ke ve izvestam sto i da e. Ke puknam ovie tri saata
Mi stiga rezulatot od betata mn n8ska mi e so da pravam na k9j da veruvam na doktorot ili na rezultatot. Leleeeee nemozam vise ke se mrdnam. Mn se razocarav
Mene nesto cudno mi e . Neznam zosto doktorot malce me izraduva mi dade nadez a sega rezultative nulaaaa
Немој да се измачуваш бетата е многу ниска, нема бременост и ништо да не се гледа на ехо бетата ќе биде покачена но во случајот ти доцни од нешто друго најверојатно. Не се разочарувај со среќа понатаму се ќе биде
Здраво,девојки,јас денес направив тест после 9 дена доцнење,брадавиците сеуште ме болат почна и кичмата по малку,Тестот искочи негативен,не знам што да правам не сакам да губам надеж ама и ме фаќа страв да не ми е нешто друго
Doktorot mi rece negde 3 ta 4 ta nedela bi trebalo da sum eve i slika keukceto se gledalo kaj sto treba da e smesten plodot. Ne mi e jasno samo zasto e betata niska. Mozno li e da e niska a da postoi bremenost? Eve videte ja slikata. Ve molam za mislenje
@Bebee123 Mila,betata e premnogu niska,svesna si I samata.Ne sum doktor ama mene na slikite ne mi se gleda nisto jasno sto vodi znak za bremenost. I da e premnogu rana bremenost dokolku nema sakus merat ednometrium,makar sto I toa ne e 100 % nekoj znak Duri ne se potvrdi preku hcg ili na ginekolog koga ke bide soodvetno vreme. Smiri se,ke bides bremena I ke ne izraduvas tuka site.Drzime srekja!
Постаро е ама еве ти слика од бременост од 4 недели. Точно на 30 ден од циклус. Или каснење 3 дена. @Bebee123