Devojki dobra vecer. Mene mi docni veke 10tina dena no bidejki ciklusot mi e neredoven, nemozam da ja pratam ovulacijata. Pravev test pred 1 nedela negativen, sea pravev pak i pak negativen. No stranicno na testot kaj sto treba da se oboi lentata za pozitiven mi se pojavi edna tocka crvena,kako zrnce malo. Sto znam zosto taka. Nekoj da me posovetuva, ve molam. Maticniot me sovetuva da cekam, pri bidejki primam terapija, no sepak ke go baram za nekoj den ako seuste ne dobijam.
Јас гледам 2 цртки најубаво испитај си преку крв. Јас кога го направив тестот гледам 2 цртки и си викам ај утре пак ќе го повторам, ама мое срце јуначко не издржа отрчав одма да испитам преку крв
Не живеам во Македонија, тука поинаку функционира здравството, а радо би отишла уште утре ќе чекам да ми помине терминот за доаѓање тоа е петок, па тогаш ќе одам на лекар
Kako da gledam jas mnoooogu bleda ama ja ima, mnogu srekja posakuvam, ajde z 2 dena pak test sigurno ke e pojaka i vidliva
Mene so tri dena docnenje linijata mi beshe vakva za prvata bremenost. Ti imash tri dena do nedobivanje taka shto od sega se gleda deka e pozitivno.Napravi za tri dena pak.So srekja