Da bev, mi kaza deka plodot se spusta na kaj grloto na matkata od krvarenjeto i deka najverovatno e spontam deka samiot organizam go procenila deka ne e dobar plodot..
Душо ништо страшно, ќе успееш сигурно и ќе добиете бебче. Ете организмот и сам си проценил можеби и нешто не било во ред па си направил природна селекција. Штом биднало еднаш ќе биде повторно
Баш ми е жал што поминуваш низ тоа но знај дека тука не има многу што сме го поминале тоа и со нови сили сме продолжиле понатака така да и ти ќе мислиш позитивно и за брзо пак ќе си дочекаш две цртички те гушкам силно
Здраво девојки. Еве и јас сакам да прашам нешто. Месецов со дечкото се опуштивме повеќе кога станува збор за односи. Читав по другиве теми дека последно време многу им пукале кондомите па ме фати паника. Читав дека кондомите се најголема заштита но сепак имам колку толку страв. Не сме спремни за бебе па не сакаме да ризикуваме. Цел месец имавме односи со кондом, бидејќи внимаваме не доаѓаше ни до тоа дечко ми да сврши во кондомот. Дали и покрај вакви односи има шанса за бременост?
Како може со кондом без притоа да сврши во него, да дојде до бременост? Од шо би дошло според тебе? Не може да дојде до бременост, како прво кондомот е таму, никакви течности од машкото не примаш, како второ не ни свршува во кондомот туку надвор, како шо викаш. Не се плаши не може, Кога ке ми текне коооооолку пари за кондоми изнадававме за сега да не можам да забременам брзо дури ми е смешно..
Фала ви на сите после некој ден додека се свестам, имам 9м бебе и ова не беше баш плански, па малку шокДа ви се враќа со убаво
Честитки! За убаво само да е! Туку само информативно и утешно онака - сподели како се прави дете неплански.
Хахахаха, за првото се помачивме за ова ако веруваш не знаеме како биднало не дека користиме заштита ама не и дека не внимававме ама си се случи