Zdravo, ve molam za sovet. Prethodniot mesec se napiv plan b norlevo i dobiv edna nedela porano a sega mi docni vekje 6 dena. So deckomi odnosite ni se isklucivo so kondom, ne znam sto se slucuva i kaj mi e glavata. Dali zarem puknal a ne sme videle ne znamm a sekogas proveruvame. Inaku bev pod golem stres mesecov i imam infekcija kandida ne znam kolku toa moze stvarno da spreci da dobies ((((
Чим тестот е негативен нема простор за паника, опушти се и не си прави дополнителни стресови. Јас паметам дека по испиено Норлево, два пати во животов, циклусот тотално ми се поремети. Така да не се грижи ќе си добиеш и ќе си се регулира и циклусот. Поздрав
Devojki ve molam help... So decko mi imavme odnosi na 24 i na 18 mesecov sekako so kondom..Pa sega me maci toa sto od pred 1 nedela mi se losi, a i pred nekoj den pocnaa da me bolat i gradite...Da napomenam na 24 se skina kondomot, no nemase svrseno... Isto taka za 9 dena treba da mi dojdi.. Please help sto mislite dali sum bremena?
Ne napomenav deka imam i poduenost vo dolniot den od stomakot i mali bolki.. Sepak falaa ti mnogu za pomosta ❤️
Сé е тоа нормално во вториот дел на циклусот. Од односи со заштита и односи без свршување не се останува бремена, без секирации .
I drugiot e negativen so prva mokracha. Na ginekolog sum duri naredna nedela kje zbesnam do togas ne znam sto mi se slucuva, mi e strav da ne e nesto seriozno ((
Zdravo nova sum vo forum So deckomi imavme sex na 18 i 19.06 bez zastita i vika ne svrsi vo mene i jas za toj period dobiv tocno kako so mi sleduva na 25 I sega za juli trebase da mi dojdi na 23 i mi kasni 7 dena Dali e mozno da sum bremena A simtomini imam samo mozolki mi ima izlezeno za pred dobinavnje I plua primiv vakcina na1.07 i na 30.07 za kovid
Decki ve molam pisetemi kazetemii vo panika summimav odnos mi kasni eve skoro 10 dena ama ne svrsuvase vnatre cekam sekoj nov den da dobiam no nemaa i tolku mnogu imam panika sto nokje ni ne spiammm pisetemi VE MOLAMMMMM
Ако не свршил во тебе, мали се шансите. А користевте заштита? Никој од нас не би можел да ти каже со сигурност, штом се поминати 10 ден од термин за добивање, купи си тест од аптека и ќе дознаеш.
Nemav zastita no ne svrsuvase kaj mene i duri se plasam da si kupam test sto imam panika tolku dali e mogucnost da sum bremena?
Те разбирам дека си во паника, ама најпаметно е да си купиш тест, ние тука може само да погодуваме. Шансите се 50-50. Секс без заштита не е безбеден, можеби се тргнал да сврши надвор, но ако не го направил тоа на време, постои шанси нешто да завршило во тебе. Не се измачувај, купи си денес тест и ќе дознаеш побрзо.
Zdravo nova sum vo forum So deckomi imavme sex na 18 i 19.06 bez zastita i vika ne svrsi vomene i jas za toj period dobiv tocno kako so mi sleduva na 25 I sega za juli trebase da mi dojdi na 23 i mi kasni 7 dena Nemavme sex za 7 mesec Dali e mozno da sum bremena A simtomini imam samo mozolki mi ima izlezeno za pred dobinavnje I plua primiv vakcina na09.07 i na 30.07 za kovid