Kolku denovi ti docnese menstruacijata?jas vo maj imav spontan so kiretaza na 02.07 dobiv sega mi kasni 4 dena napraviv dva testa bea negativni
Здраво, вчера пиејќи кафе добив нагон за повраќање и решив да направам тест иако е рано (за 5 дена треба да недобијам). Правев Фрухтест и ми се појави ваква линија, која после 7-8 минути се претвори во бледа сенка. Од симптоми имам само благи грчеви во долниот дел од стомакот и болки во долниот дел од грбот Ве молам за мислење. ❤
Ми доцнеше 3 дена ако сметам од 28ми ден, ама последните неколку месеци знае да ми дојде и на 30ти ден, така да сметам дека воопшто не ми каснеше
Ова ми личи на невалиден, како многу мокрача да имаш ставено. Почекај да ти задоцни и прави уште еден. Ти пуштам среќа
Кој ден ти беше овулацијата? Јас за 4 дена треба да добијам значи може веќе и јас да направам еден тест. Инаку, според мене е ептен рана бременост. Со лесно
Можно е и да е рана бременост, а можно е и невалиден тест. Јас би ти препорачала за неколку дена повторно да направиш друг тест. Не знам како се викаа едни тестови што откриваа бременост дури и после неколку дена по односот, најнова технологија некоја, мене други тестови ми кажуваа на почетокот негативен резултат а од тој тест позивтивен резултат. Само воопшто не де сеќавам како се викаше...
Претпоставувам дека на 15 јули ми беше овулацијата ама не сум сигурна, затоа што не следам со тестови за овулација. Фала за мислењето, со лесно и тебе
Дали мислиш на Self Clear? Или можеби на Clear Blue? Clear Blue мислам дека ги нема кај нас, ако не е така нека ме поправи некоја членка
self clear според мене се за рано откривање тие мене ми покажаа 10дена после овулација ,само што кај мене заврши со биохемиска два пати,сега месецов со нова надеж,со среќа и на тебе,стискам палци
Грешка, извини, лошо сум видела на календарот. На 28ми јули ми била овулацијата, на 15ти ден од циклус. Циклусот ми е 28-30 дена.
Да мислам дека беше Self Clear. Правев тогаш уште два други тестови од различни фирми, во рок од два дена ги правев сите, на денот кога требаше да ми дојди и ден после тоа, и само овој ми покажа позитивен резултат Јас бев сигурна дека сум, само сепак сакав да видам и две цртички
Zdravo, ve molam za odgovor.. vo posledno vreme ciklusot mi e poremeten imam i hormonalno poremetuvanje. Poslednata mens namesto na 10 ti mi dojde duri na 20 ti juli. Imav nezastiten odnos na 6 ti avgust e sega spored kalendarot na plodni denovi mi e ploden den,no ne mi e jasno dali dobro mi e presmetano bidejki kako sto pisav pogore datumot na poslednata mens mn mi se izmesti. Poradi toa nz dali tocno imam presmetano ovulacija i plodni denovi.
Календарот смета според денот кога си добила. Така да доколку ти си ја вметнала точната дата, тогаш точно е пресметано без разлика колку време ти доцни