Мене ми личи на позитивен, дали направи нов? Стискам палци . П.с. инаку на секои 2 дена бетаHSG се дуплира така да два дена после овај тест треба да покаже потемно.
Denes zabelezav malku krv dali e mozno da e impantacija ili e rano..iskreno i za mwnstruacija mi e rano bidejki kako sto pisav vekje poslesniot mesec mi bese na 20 ti
Луѓе значи вака, вчера ми дојде нели, сеа случајно едни панталони ги диплев шо ги носев минатиот петок, измацани се, сум ппрокрварила малце а не видов јас, вчера на влошката кафена крв и плус едно гадно језиво парче густо големо разлигавено ама цело полно... Дали можеби имало нешто ама не било како што треба, па се откачило? Вчера се замислив дека првпат такво, а и прегеска кога ги видов фармерките.. Тие денови ептен не се чував..
Јас такви парчиња понекогаш имам на неколку месеци сигурно и тоа доста големи такви ужасни да си помисли човек се,ама нормални се не се плаши ако не се случуваат секој месец,на пример кога имав ендометриоза крварев со такви парчиња а и обилно едно месец дена пред да ми ја откријат ама се се среди не се плаши пиј секој ден витамин Ц од 1000мг
Мислам дека крварењето од имплантација е преретко, а и би требало да настапи покасно. Ми се случило да имам крварење околу плодните денови ама не бев бремена. Многу е веројатно да е од овулацијата. Со среќа.
Здраво девојки, последните 3 месеци имав хормонално пореметување и менструација ми идеше на 40ти ден. Овој месец денеска е 44ти а сеуште не ми е дојдено, гинекологот до понеделник ми е на одмор. Односи после последната менструација не сум имала, направив 2 теста со утринска после 2ипол месеци од односот, тестовите беа негативни. Претхониот месец исто така кога ми доцнеше направив 3 теста и сите негативни, сега примив и фајзер. Дали можеби е од вакцината, мислам дека после толку време тестовите нема како да се со грешен резултат, а колку што знам ако ти е дојдено значи не си бремена, ама по интернет читам секакви глупости па решив да побарам совет тука. Фала однапред
Направив нов тест на датата за добивање и покажа негативен, а веднаш потоа добив. Тоа е тоа, повеќе среќа следниот месец
Ќе биде, само трпение . Јас имам видено 10тина негативни тестови и никогаш немаше ништо кај втората линија беше скорз бело. Кога останав бремена направив тест 4 дена пред очекуваната менструација и втората линија беше уште посветла од ова на твојата слика и затоа мислев дека е позитивен. А после направив уште 2 теста, на секои 2 дена по 1 тест и линијата беше се потемна.
Zdravo so deckoto imavme sex se dvoumi dali svrsi ili ne ko mu idese go izvade mu bese vlazen od mojata bez kondom imavme sex a jas von stio moment pojdov vo wc da isfrlam ako sum imala Dali mozi da sum bremena??