Во право си, не е бонбонче, ама која е полоша варијанта, да се напие апче или за 1 месец да абортира? А може и да нема место за паника, никој не може да знае. На крај краева нејзино право си е.
Добро,да и тоа држи вода. Инаку, преку урина не може да ја исфрли спермата,ама ако стане веднаш по односот може да истече. Сакам да кажам дел се задржува,дел истекува.
Според мене нема што да се паничиш дете не се прави од 1 свршување дали било е прашање. Не мисли на тоа искулирај си друг пат пази што правите или и да користите заштита подобро пред да сврши во кондом тргнете се тоа е тоа. Заштита како заштита не е сигурна секогаш.
Здраво девојки, веќе 10 дена ми доцни пред 7 дена имав незаштитен сексуален однос но направив два теста и двата се негативни. Претходно не сум имала незаштитен сексуален однос и не знам дали би можела да останам бремена од последниот незаштитен однос. Во секој случај ќе одам на гинеколог, но сакав да слушнам вашето мислење.
Штом ти касни 10дена и 2 негативни теста не си бремена може од друго да ти касни а бременост после 14дена од незаштитен однос јавува позитивен тест
Zenski mi kasni mestuacija veke 8 dena pravev test negativen bev denes na doktor na ehoto se gledase edna vpecatliva tocka no toj nee siguren stoe vika mozno e dae bremenost ili nekoe krvarenje vo matkata mi rece ako ne dobijam za 5 dena da odam pak vika sansite se 50 50 a ovoj mesec bev stimulirana so klomifen ima li sansi i pokraj negativnite testovi dasum bremena vase mislenje ili nekoja so slicno iskustvo
Мое мислење утре сабајле да испиташ преку крв бхцг, а после тоа да си смениш матичен без да се мислиш дали 50 50. Хмм одговорот на медицинско лице воопшто не одговара, и сами тоа си го знаеме или сме или не сме бремени. Желбата нека ти биде реалност.
Девојки ме интересира, Незаштитен однос во плодни денови без свршување воопшто, кои се шансите за несакани последици?
После колку време од сексот имате симптоми дека сте бремена или правите тест? Колку време треба да помине од сексот и колку често имате секс? Фала
Симптомите биле исти како и за добивање. Лично мене откако се обидувам за бебе секој месец ми се случува нешто ново (нов симптом) и секој месец правам тест 3 дена пред да треба да добијам. Секс имаме кога ни се сака, не правам дете со сила. 2-3 пати неделно некогаш помалку некогаш повеќе.
Кај мене од еднаш се фати (2-3 дена пред овулација беше односот). Чекав да ми задоцни, па тогаш правев тест. Симптоми и немав нешто посебно, освен што немав предменструални болки.
Здраво женски. Јас вчера требаше да добијам, а пред 3 дена направив тест, ваков беше исходот но не со утринска урина. Сакам да сум бремена, а сега се плашам да направам уште еден тест Имам болки во половините и општо цел стомак
Лелееее како збудалена сум, дојдов на одмор вчера на Малта, ало еве ќе земам тест тука па ќе ве обавестам