Si vikam ovie od apteka mi go dadoa najprostiot test ( ovoj sto e slikan ) Be safe 2 imase vnatre i 2ta isti rezultati dadoa ali ako ne e tocen ke se razocaram skroooz
Може по грешка биле 2 спакувани. И јас од истиот правев, одма ми покажа ист резултат како кај тебе и еве уште некој ден ќе се запознаеме со баткото.
Тешко дека два или три теста може да утнат резултат. Јас обично купувам 2, различни, евтиниот е тестот, поскапиот контролен не направиле до сега утка, ниту еден бренд, ни скапи ни евтини Честитки за бременоста, со лесно да ја истерате и ти и бебе. Ако ти е прва ја знаеме бурата од емоции
Здраво Вчера направив тест (всушност 3) и ми искочи бледо розева црта, ама во неделата при сексуален однос имав крварење исто како циклус, вчера бев кај гинекологот ми даде утрогестан 200 и ми рече рано е за ехо, читаќи ве вас напраив и бтхц, резултатот е 58. е сеа сум во паники, дали сум трудна или настанала биохемиска, ве молам ако има некој со слично искуство да ми пише.
Ти сопре крварењето? Кога требаше да добиеш по правило? Најубаво за два дена пак направи бета и ќе знаеш на што си. Ако расте е ок, ако паѓа за жал...
Да ми сопре, всушност во понеделникот немав крварење само кафеави точки, утре ќе одам да направам пак бета (времево како да не ми поминува, едвај чекам да видам резултат), само ме паничи што е толку ниска вредноста.. се надевам се ќе биде во ред. Ти благодарам на одговорот.