Ti blagodaram mnogu, kje pocekam uste nekoj den kje povtoram testot pak nekoj drug test pa kje vidime sto ponatamu.
Zdravo devojki vaka jas utre treba da dobijam no mene ne mi se cekase i napraviv test no ne so utrinska mokraca i videte kako ispadna. Vase mislenje i nekoja so slicno iskustvo? Imajte ubav den
da ti kazam iskreno momentalno od sto sum zbuneta ni nokti gledam ni nisto fokusirana sam samo na testot Fala ti mila ti posakuvam se najdobro vo zivoto pa ke ve izvestam za sigurno sto ke bidne
Bev na lekar doktorot mi rece deka gleda nesto no nee siguren i mi ja pokaza edna tockicka i najdobro preku krv mi rece a jas nestrpliva do utre neznam sto da mislam
Обично се истите како за добивање. Ако мислиш на гадење, повраќање, изострен мирис и останати класични симптоми најчесто се појавуваат после 6та недела.
Eve povtorno jas deneska napraviv test pak so utrinska molraca od sure chek i izleze negativen,ne znam sto da mislam 8 dena mi kasni ama sepak mislam od terapijata i od koronata izgleda,seuste sum vo izolacija ne mozam da odam kaj ginekologot za pregled.
Некни слабо позитивен, денес негативен, веројатно биохемиска ама кога се прави споредба пожелно е да не е со тест од друг бренд. Почекај, штом е веќе негативен ќе добиеш овие денови.