Ве молам да ми кажите, менструацијата ми касни 12 дена, тестовите се негативни, имам редовна менструација секој месец и никогаш не сум имала волку доцнење. Постои ли надеж за втора розева цртка? Гинеколог закажав за на 12 септември.
Направи си бета хцг преку крв. Има по повеќето лабаратории. Синлаб е 700 денари. Резултатите се готови за неколку часа, ги праќаат на мејл. Со среќа ❤
Да, и јас месецов немав никакви симптоми за добивање, ни гради ме болеа ни ништо буквално. Секогаш ми доаѓа на 26-28 ден од циклусот, овојпат ми каснеше три дена ама сепак добив.
Devojki jas napraviv test izleze negativen, seuste nemam dobieno. Nema sansi da e lazno negativen taka?
Jas deneska dobiv posle 9 dena mi kasnese,ama izgleda od terapijata za koronata.Mi olesni dusata stom dobiv ne sakav vakva so dva rengena i terapija da sum bremena. Vi posakuvam vie sto ste na iscekuvanje sto pobrgu da dobiete dve certi na testot
Zdravo posledna menstruacija imav na 10 avgust sekoj mesec mi doaca na 28 dena ama bas vo plodnite denovi imav nezastiten odnos dali moze da sum bremena nemam nikakvi simptomi za dobivajne ni za bremenost posto vece imam dve deca vtoroto mi je 11 godini
Дали може да сум бремена доколу не дојде до свршување? Тоа нашето не ни беше однос. Само еднаш влезе и потоа ни беше страв на двајцата и се тргна.(имаше свршено сабајлето истиот ден а ова се случи вечерта) Наредните односи ни беа со заштита. Градите ме болат на допир. Требаше да добијам на 1ви но не добив.
Не е можно да си бремена, освен ако наредните пати со заштита како што пишуваш не скршнало нешто да се скинала заштитата
Како што кажа, еднаш влегло и одма излегло и потоа ви било страв,без свршување внатре не гледам причина за паника,абе и јас бев таква порано дури и норлево пиев од такви сумљиви односи па си напраив поголем проблем, еве сега со маж ми неможеме не се фаќа така лесно ко што мислев,со месеци пробуваме,де биохемиска де спонтан никако да се закачи,ама нема врска секоја жена секој организам е различен,битно според мене мислам дека нема никакви шанси за временост во твојов случај,не се стресирај само полошо си правиш,од искуство зборам
Здрво девојки сакам да ви кажам нешто па доколку некоја знае нешто повеќе да ми каже.. Ми доцнеше два дена месецов потоа добив меѓутоа не како што добивав претходно,крварењето ми беше многу оскудно веќе третиот ден почна да ми завршува,па после пак ќе ми потечеше по малку и така. При секое добивање до сеа јајниците ме кинеле од болка,овој пат за живо чудо не хахаха,овој пат кичмата ме боли долу ниско кај карлицата веќе 4-5 дена,тапа непријатна болка .
доколку се сомневаш на бременост и постои можност да си бремена купи го било кој тест од аптека, би требало да ти ги реши дилемите во било кое време од денот
Девојки... пак јас Бидејќи велите дека нема шанси да сум бремена, од што би можело 6 дена да ми доцни? Градит ме болат на допир, само тој симптом го имам друго ништо.