Викаш немало свршување, ниту целосен однос, за што ќе ти е тој тест? Почекај уште некој ден, ако не појди на преглед.
Немало свршување, не верувам да си бремена, од нешто друго ти касни. Стрес, замор, нервоза, па и недај боже некоја мала циста се големи причини исто така за доцнење
Немаше свршување, не ни може да се каже однос бидејќи само еднаш влезе и потоа се тргна бидејќи ни беше страв на двајцата. Ме плаши тоа што истиот тој ден сабајлето имаше свршено, а односот беше вечерта.
И мене никогаш не ми се случило да ми касни, а август месец немав менструација, ми каснеше цели 2 недели, па можеш да замислиш кој стрес е тоа На крај пак ми дојде, само појди обавезно на преглед, таму се подетално ќе ти кажат.
Не сакам да звучам чудно или не убаво.. За разлика од повеќето тука, јас не сакам да останам бремена затоа и со односот беше така. Секогаш заштита користиме. Знам каков стрес е секој месец го доживувам хахаха. Сакав тест за глата да ми бидњ мирна, но ќе почекам.
Ти ако сакаш направи си тест, ама ќе ти бидат џабе фрлени пари. Бременост без свршување е речиси непостоечки, тоа е премногу ретко. Почекај уште неколку дена, ако не ти дојди, оди на преглед, со среќа.
Можеби тој однос бил без свршување ама не бил единствен однос во цел месец. Истиот ден, сабајлето имало однос со свршување.
Единствен беше не заштитен. Сабајлето имаше да, но свршувањето беше во кондом и надвор од мене. Се трга па свршува во кондомот.
А кога се случил односот незаштитен,дали тогаш ти биле плодни денови? Мислам дека не си,ама за да си олесниш направи си еден тест и ке видиш на што си.
Тогаш не се стресувај безпотребно, ако ептен ти е во мисла и неможеш да издржиш направи си тест ко што кажав и ке ти олесни.
Од сабајле до вечер сигурно дека барем еднаш уринирал, не се секирај, не ти доцни од бременост. Кога ќе се релаксираш и ќе добиеш. Ако те релаксира тоа да направиш тест и видиш дека е негативен, па направи го.