Jas da ve izvestam devojki deka sme veke 4 ti mesec mnogu se raduvam i dveka e prekrasna kerka sto edvaj cekam da ja vidam Vi posakuvam na site sto cekate ili sto se obiduvate da se izraduvate kako mene ❤️
Здраво!! Менструацијата ми дојде на 25 јуни, во јули ми каснеше и ми дојде на 31 јули. Овој месец еве веќе 10 дена ми касни и ова прв пат ми се случува. Симптоми немам, последниот сексуален однос го имав во јуни(со кондом). Немам хормонално пореметување и не е можно да сум бремена... После тој сексуален однос, сум добила два нормални циклуса со ред, а сега ми касни, па бременост не може да биде..
Devojki zdravo, jas pak. Napraviv test posle 4 dena docnenje i izleze negativen. Trebase da dobijam na 31 avgust, eve denes e 9 sept nisto. Ne sum piela lekarstva, dobivav na 28ot den. Napraviv denes test, i izleze bleda vtora linija no necelosna i razmackana. Mislenje?
Обично ако е разлеан (размачкан) е невалиден. Поготово ако е Шурчек има голема веројатност. И мене ми се случи истото, направив нов и негативен беше.
Da, sure check bese. So toa sto prvata linija bese kristalno cista. Me cudi zosto vtorata izleze do pola, razmackana.
Здраво, пиев контрацептивни таблети Крицеа 6 месеци, последните ги завршив претходниот месец и добив тогаш. Сега поминаа 30дена уште немам знаци за добивање, некој што пиел да сподели искуство? Односи имавме, со кондом и пред да сврши се тргаше, вчера направив тест Sure check, негативен Што мислите точни ли се нивните тестови и дали постои простор за паника
После престанување на таблетите на телото му треба барем 2-3 месеци за да си се врати како што било пред нив, нормално е доцнењето. Да си бремена ќе ти покажеше тестот ама не е тоа, бременост без свршување внатре е речиси непостоечко Уживај, без нервози и стрес, ќе ти дојди.
Да. Од surecheck се жалат затоа што често разлеани излегуваат, па резултатот така е невалиден. А за точни, точни си се. Мене па на пример, два пати selfclear ми излезе невалиден. Најубаво искуство имам со оние ефтините тестови, како лентички што се, 30 ден.
Јас имам едно прашање може е глупост ама ај, обично на 30,31ден добивам овој месец овулација ми беше мн рано на 13ден порано на 17ден негде, знсчи овулацијата ми беше на 4ти и 5ти септември само што ми заврши после некој ден пишав тука по групиве дека имав крварење кое не беше ич обилно капка две на неколку саати два три пати само, и после тој ден почна градите да ме болат осетливи преосетливи, болки што се досадни во долниот дел на кичмата и стомакот и така еве два три дена сум, и денес плус зголемен исцедок бел течен ко млеко некако незнам како да објаснам, се трудиме за бебе некој си 9,10месеци ама ова прв пат ми се случува,се осекам ко да ке добијам а нема врска на 18ти не треба да добијам,да напоменам само дека 4дена по ред глава ме боли имам мигрена а и дека спијам многу станувам од спиење пак ми се спие незнам дали е од времево или што е работата, ако може некое мислење,знам дека е рано за симптоми ако има нешто ама пак да прашам може на некоја се случило нешто слично,фала
Се е индивидуално. Кога бев бремена првите симптоми ми се појавија една недела пред позитивен тест. Јас лично прво имав болка во кичма некои си два дена, после почнав многу често да мокрам, а ден два пред тестот ме болеа колкови/јајници и мислев дека ќе добијам. Секое тело е различно, симптоми може да имаш или воопшто да немаш, а да си бремена. Сигурно веќе знаеш дека се многу слични и со тие за добивање. Така да со среќа и дај Боже да си видиш позитивен тест.
Фала ти на одговорот,ке видам што ке биде баш,ти кога направи тест пред да добиеш или од кога ти доцнеше?