No znam mnogu slucaevi kade sto na eho ne se videlo vo prvite mesec dena nisto...a kaj mene plodni denovi ne se znae koga kako ke se pogodi nekogas znae da mi bidat posle 15 20 dena odkako zavrsilo dobienoto a nekogas posle 7
Мене лично ме откриле после месец ипол...премногу сум во паника,и претходно ми се сличило да ми касни ама овој пат е различно.Се прашувам колку се точни тестовите
Де кажете ми, какви се болките, кога треба да добиете а сте бремени, некои чувствувале болки како менструални
Буквално исти. Јас имав многу болки пред да останам бремена, буквално ме буташе у кревет. Исто беше и кога останав.
Здраво, Треба да испитам хормони на трет ден од циклус. Но циклусот ми доцни веќе 4 ри дена, обично секој пат ми доаѓа точно на околу 28 дена, синоќе направив домашен тест кој покажа негативен. Дали е можно да постои бременост иако тестот е негативен? Си велам да си дадам рок уште 4 дена, па ако не ми дојде да закажам на преглед? Последен циклус добив на 9 ти Септември. Фала ви!
Од кој тест правеше? Повтори го сабајле со прва урина за да си бидеш посигурна, тестот може да е лажно негативен, особено sure chek.
Се чудам како може матичната со 33 пролактинот да не ти даде терапија? Јас со 35 испив 4 апчиња достинекс на пола... Тој пролактин е висок за да се случи бременост. Двајца ивф доктори ми кажаа за постигнување бременост треба да биде од 10-15. Не губи време, да си појдеш кај друг доктор. Од такви не стручни доктори тапкаме со месеци и секој месец разочарување.
Zdravo. Sto mislite? Napraviv dva testa denes, no vo petokot bev na ginekolog nisto ne mi kaza za bremenost ne ja prasav ni jas. Planiram da odam vo vtornik..
Позитивни се и двата честитки. Кога доби последен пат? Преглед најрано можеш по две недели од датата за добивање. Со лесно