Бремена си Фрух тест мери 10 mIU/ml бета, а Шурчек 25 mIU/ml, затоа е побледа линијата на Шурчекот. Честитки и со лесно.
Trebase zavcera da dobijam no ne dobiv ama imam mn bolki vo dolniot del na stomakot koga bev na ginekolog vo petokot mi kaza deka cista na leviot jajnik mi se pojsvila ama mi rece koga ke dobijam menstruacija taa sama ke si pukne ne bilo nisto strasno..
Рано е за преглед, можеш да си направиш бета за да бидеш посигурна. А за болките ако станат стварно јаки тогаш оди нека те прегледа, во друг случај закажи си за 2 недели прв преглед
Во приватните секако ќе те прими некој. Мислам дека нема зошто да одиш уште сега бидејќи секако ќе ти кажат да одиш пак за две недели за да се види плод и да слушнеш срценце. Ама ти ја разбирам возбудата и нормално е да сакаш уште одма да отидеш. Честитки, ти посакувам лесна бременост.
imav nezastiten odnos edno po drugo od 15 min pauza .. bev vo ovulacija toj den . sansi za bremenost ?
Devojki dali gledate na ovaa slika bremenost doktorkata mi dade aamo da pijam dobroston 2pati na den po 1 mi rece kje cekame da vidime 5 godini vo brak sakam da ostanam bremena dali vie gledate bremenost
Eve slika od eko bev vo drzavna na use edno mislenje mi rekoa da poc3ekam nemozat uste da kazat dali sum ili ne sum
Позитивен тест имаше? Бета провери? Јас за второто кога бев на преглед бев едвај 3,4 недели може бремена, па ми рече тогаш матичната тек за 2 недели да одам кај неа и за 2 недели имаше и плод и срцева реакција. Еве слика од прво ехо кај што имаше едвај точка една и по 2 недели второто со се бебе и срценце што чука Спојлер: 3,4 недели бременост Спојлер: 6,7 недели бременост Почекај повеќе време, бар 10дена за наредно ехо. Дај боже да биде се во ред
Mi rekoa mnogu deka e rano da pocekam i za test i krv mi rekoa na vtoro mislenje deka ne gleda niso seuste rano bilo da kaze dali sum ili ne sum za nekolku dena ako ne dobiam daj boze da sum go cekam ova 5 godino a se osekjam kakp da sum poduena celata gradi me bolat dole me bolese kicmata imav dve tri kapki rozevko samo na brisenje pijamvdobroston 2pati Na den minatiot mesec imav test pozitiven so bleda crta ama dobiv obilnja menstruacija doktorkata vika moze si ostanala i si go ispustila pa se nadevam deka gospod ovoj pat kje mi dade srekjicka
Преку крв ќе ти покаже, бета хсг се проверува и ако си и 2,3 недели бремена (тоа на ехо нема да се види), ќе имаш покачена бета.
Мојата другарка имаше сексуален однос, со што таа нема редовна менструација. На неа требаше да и дојде на крајот на предходниот месец, а таа имаше односи тогаш, но сега таа е целосно исплашена и мисли да не е бремена? Но, таа кажа дека секогаш таа и нејзиниот дечко имале односи со кондом и секогаш кога свршувал се тргал од неа. Дали е можно да е бремена?