Не си троши за џабе парите позитивен е честитки.Земи за ден две најевтиниот 35 ден ќе ти покаже потемна црта.
Predhodniot mesec dobiv ciklus na 18 Septemvri,ovoj trebase da dobijam na 16 mi dojde na 19 Oktomvri,osekjav gadenje,omalaksanost,bolki vo dolniot del od stomakot,i koga dobiv mi tecese malku,vtoriot den kafeavo malku,a tretiot rozevo,i sosema malku. .ne sakav da pravam test,bidejki dobiv i sega nezz Dali sum bremena?
Здраво девојки, првиот ден од последната менструација ми беше на 27 септември, циклусот ми трае 6 дена, и ми доаѓа на секои 29 дена. Бев на гинеколог на 05.10 и ми кажа дека имам фоликул 16 мм на лев јајник и дека за два дена ќе имам овулација (односно на 07.10), но јас имав односи незаштитени на (09.10 и 10.10) . Инаку треба да ми дојди на 27.10, а јас денес прокрварив со многу болки, а и градите ми се многу отечени. Што мислите?
Бидејќи читам за имплантациско крварење , во двоумење бев дали е менструација или имплантациско. Сепак, благодарам
Ако е поголемо крварење како мензис, си добила... Имплантациското е малку крварење, не е воопшто како мензис...
Драги, ми треба консултација, имено тестовите се правени 2 дена после доцнење на циклус, меѓутоа не со утринска урина. Секако ќе проверам уште еднаш со тест, гинеколог и крв меѓутоа ме интересира искуство? (Нетрпелива сум )