25 ден од циклус, на 31/32 ден ми доаѓа.Имам болки како менструални, вчера ми беше лошо цел ден, често ме буцка во јајници и ме тегне. Т. Е цела недела ме буцка така.. Дали е можно да се некои имплантациски или е рано, овулацијата на апп ми ја пишеше на 17ти ден.. Не знам дали е точна
Не се потпирај на апликацијата, а инаку прогестеронот кога расте предизвикува такви сензации. Меѓутоа, пред да добијам позитивен тест еднаш имав такво чувство од 6-9 дпо, така да може да е и заради имплантација. Останува за 5-6 дена да направиш тест и да не известиш и нас
Devojki ja sekad se zeznuvam so ovie lenticki kazete mi ova kako lepenka sto e posle kontrolnata linija ne e vtora pozitivna taka ? Edna do druga treba da se ili? Zatoa pravev samo fruchtest sekogas
Да една до друга треба да се . Мене овие ми се покажаа топ а 50 ден е тестот и првиот позитивен ми беше 12 дпо.
Ne mislev na ovie duso tuku na clenkata pogore sto postirala sto I pisale deka e negativen. Inaku ne sum naletala na ovie inaku nemam nisto protiv BTW mene fruch mi pokaza na 1 den kasnenje a sure check 10 dena posle ispitana pozitivna beta
Знам за што мислеше ти само онака објавив како препорака ако сакаат да пратат линии а да не фрлаат пари толку.
Еве ме пак во оваа тема после еден спонтан. Ми доцни 3 дена па со малку страв решив да направам тест. Тестот е правен во 16 часот, значи не е правен со прва мокрача. Многу сум збунета, гледате ли вие втора цртка, ве молам за мислење