Фала ви мноогуу на сите Денес правев повторно тест овој пат со утринска мокрача и се појави убава црвена линија. Дај боже овој пат да биде се во ред и на сите што посакувате 2 цртки наскоро да ги видите
Zdravo,mi treba pomos imav seks so decko mi bez kondom, toj ne svrsi vo mene svrsi na mojot stomak,no posle nekoe vreme(15-20minuti)imavme pak uste eden seks no mnoguuuu kratok(2-3min ne znam ni zosto go imavme..) dali mozham da zatrudnam ve molammmm pomognete mi i vi blagodaram <3
Nema potreba od panika ne e mozno da ostanes bremena no sepak ako ne si sigurna napravi si test pozdrav <3
Не мора одма да мислиш на бременост можеби да си преладена или некоја друга причина.Најубаво е ти викам почекај некој период и направи си тест ако гледаш дека не добиваш...
vo red dali kje mozham da abortiram posle toa ako sum bremena i dali e mozno da se ragja posle abortiranje
Драги, потребна ми е консултација. Минатата недела правев тест, позитивен. Три пати проверував бета, убаво си расте, на 2 дена се дуплира. Последно бетата достигна 815. Бев на гинеколог, за да потврдам бременост, но не успеа ништо да види. Според калкулации треба да сум 4 недели и 5 дена бремена. Дали е рано за да се види на ехо гестациско кесе, кога најчесто станува видливо и дали ова е знак дека сепак не е успешна бременоста? Ви благодарам за одговорите
Рано е да се види на ехо. Обично се гледа кога бетата е барем над 1500. Почекај уште малце за преглед Честитки и со лесно нека е.
Многу е рано било што да се види, па ако гинекологот има послабо ехо нема шанси. Јас исто така рано бев ништо не се гледаше, па отидов во 6-7 недела и тогаш и срценце слушнавме. Почекај уште малку па оди пак на преглед. Убава бременост да си имаш
Рано е, мене со 1400 бета не можеа ништо да видат тек над 2000 бета се појави во матка. од кога ќе видиш позитивен тест после 2 недели се оди на ехо.