Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. Reaper666

Reaper666 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2011
    Пораки:
    142
    Допаѓања:
    15
    епа откако ќе се измочкам .. седнувам .. и по 10 мин ми се чини дека пак ми се мочка .. ама кога ќе одам .. ептен малку ... 5 капки мочкам ... :$

2. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    Некоја поблага инфекција ти е. Купи си Увин чај го има секаде дури и по продавници, ако не ти се смири тогаш трк на доктор :)

3. Violetushka

Violetushka Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2011
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    2
    Ме интересира дали може да сум бремена ако не сум скината,а ми свршил на надворешниот дел на вагината. Откако ми се случи тоа се избришав, а по 15 часа испив норлево. Страв ми е да не е влетал случајно некој сперматозоид.. Ве молам за одговор! позз

4. innamylove

innamylove Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2011
    Пораки:
    379
    Допаѓања:
    231
    можно е да :)

5. Violetushka

Се зачлени на:
    21 август 2011
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    2
    но нема ли некаков ефект таблетата тука? леле..

6. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.260
    Допаѓања:
    67.820
    Озбилно? Се напи норлево зашто ти свршил надвор на вагината? Ццц, земете прочитајте нешто пред да имате односи. Среќа на стомак не ти свршил, може некој желен сперматозоид ќе пробиел пат преку пупакот. Внатре девојче, внатре треба да ти сврши за да останеш бремена.

На Jojoba му/ѝ се допаѓа ова.
  7. innamylove

innamylove Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2011
    Пораки:
    379
    Допаѓања:
    231
    незнам заради тоа што не сум пиела али мислам дека треба пред односот да се напиеш таблета за да има ефект а после 15 часа ако сперматозоидот влегол поради невимание непомага таблетата али мислам дека нетреба да се алармираш многу нека помини извесен период па ако сеуште си загрижена направи си тест за секој случај :)

8. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Добри бе 17 години имаш, треба да знаеш како се прават бебиња.
    Не,не е можно.

9. Violetushka

Се зачлени на:
    21 август 2011
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    2
    Не,не сум имала односи..ова беше многу непланирано. Инаку многу ви благодарам! :)

10. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    Епа како ако немаш односи може да останеш бремена? Тотално без потреба си го наклукала организмот со тродупла доза хормони. Само доколку имаш однос и сврши внатре во тебе, значи додека пенисот му е во твојата вагина, ете само тогаш треба да пиеш вакво апче. Сега наредните 6 месеци немој ни случајно да пиеш пак, стварно се штетни, не е во ред.

11. Reaper666

Reaper666 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2011
    Пораки:
    142
    Допаѓања:
    15
    стварно се прашувам дали сперматозоидите имаат нозе :o :rofl:
    смешно .. но сепак .. кога сме во мисла за нешто .. тоа убива .. и се правиме за да се осигураме дека нема ништо .. и јас ја направив истата грешка .. само што кај мене беше малку поинаку ... страв од предсемената течност .. па се напив апче :$ :^)

12. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Па размислете пред да направите нешто... Незнам зошто се согласувате на односи без заштита ако после тоа цел месец се плашите и се потресувате пред да добиете. А вака-кондом и мирна глава!
    И Норлево не се бонбончиња, значи хормонски апчиња се, не дај Боже може да се поремети нешто, се пијат само во исклучителни случаи, ако сврши во вас, а не сега ајде ми сврши на гради, на стомак или петинг сум имала :fubar: па апчиња ќе пијам...

13. Violetushka

Се зачлени на:
    21 август 2011
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    2
    навистина е така, но бидејќи ми беше прв пат без преплашена и несакав тоа да ми се случи ..зошто по некои страници најдов дека е можно и така да се забремени иако сум невина ..

14. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.260
    Допаѓања:
    67.820
    На овој форум сигурно не, гламстик ако било. Тука не верувам дека некој би кажал таква работа. Верувам дека сега ти е јасно. Немој уште од сега, предвреме да си го труеш организмот со хемикалии. :)

15. Violetushka

Се зачлени на:
    21 август 2011
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    2
    да да,можно е да е било и таму.. благодарам многу,сега ми е полесно ..а по ова искуство верувам дека ми е дојден паметот :)))
    а знаете и што прочитав некаде :D дека е можно да се остане бремена ако испиеш од спермата или така нешто слично.. хахаха ..е баш ме интересира што ке кажете на тоа ,зошто јас мислам нема врска! :)

16. Reaper666

Reaper666 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2011
    Пораки:
    142
    Допаѓања:
    15
    така е дека треба прво мислење .. потоа правење .. али ете .. некогаш не испаѓа така ..
    инаку Violetushka ... нема врска тоа што си го прочитала .. се и сешто пишуваат ;)

17. Bego

Bego Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2011
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    па односот беше незаштитен ...
    Ии тој не свтши во мене..
    дали е можно да сум бремена..??
    а имам само малку менструација, само неколку капки ..!!
    ии не ми е јасно како тоа Имплантациско крварење ?!
    фала од напредд..!!

18. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    19.297
    Допаѓања:
    124.907
    Имплантациско крварење

Тоа е обично послабо крварење кое се случува додека ембрионот се всадува во матката, доколку дојде до пукање на некој помал крвен сад. Ова крварење обично се јавува помеѓу 6 и 12 ден од зачнувањето, кога жената всушност и не знае дека е трудна. Може да трае од неколку саати до неколку дена. Бидејки најчесто се јавува пред очекуваната менструација, многу жени го помешуваат со неа, иако е со послаб интензитет.

19. femina11

femina11 Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2010
    Пораки:
    553
    Допаѓања:
    227
    За да бидеш сигурна направи тест.

20. blackup

blackup Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2011
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    Znaci, i jas go imam istoto prashanje kako i site drugi na temava...
    Posleden pat dobiv na 14.07 i obicno ciklusot mi trae 35-36 dena. poslednite 3 pati sekogash menstruacijata mi doagashe 4 dena posle datumot na predhodnata, znaci vo juni mi dojde na 10, a vo juli na 14, megutoa ovoj mesec mi nema dojdeno, a so partnerot imavme seks, prvo bez kondom no toj go izvadi bez da svrshi. Spored kalendarot za devojki, kaj sho gi poveruavam prlodnite denovi mi ispadna deka mi e na 5 avgust, bash koga imavme odnosi, no tamu vnesiv deka ciklusot mi trae 36 dena, podocna vnesov so 38 dena i ispadna drug den deka mi e ploden. Dali e mozno da sum bremena, bidejki mi docni 7 dena, a imam bolki vo gradite, i polovinita , no taka me boli sekogsh pred da dobijam. Megutoa sega me bolat i jajnicite i toa me plashi. Poslednive nekolku dena sum izbezumena, celo vreme mislam na toa i me faka panika. Isto taka citav deka ako si patuval moze toa da viljae, a jas patuvav cesto ovoj mesec. Ve molam za mislenje .. i izvinte za dolgiot post .. pozz :)