Da no dali e toa menstruacija ne znam i ne znam ni test dali mozham da praam ako sum dobila kolku sto razbrav test se pravi posle nekolku dena zadocnuvanje?
Ne veruvam da e implantacisko krvarenje deka najverojatno ovulacijata ti bilo pominato Na koja data trebase da dobies na ovaj datum ili dobi porano?
trebav okolu 20datum taka nesto imam i drugi meseci koj sum dobivala na 14 i sega dobiv na 14 no ne znam dali e menstruacija
Mislam deka e menstruacija No najsigurno odi laboratorija bhcg proveri ako ima smoznost odma utre privatnoako si od skopje mozes sekade sinlab biotek avicena Deka i da si bremena na eho nema da moze dr da gleda mn e rano
Zdravo feminki imam policisticni jajnici i sekogas mi kasnit menstruacijata po nekolku dena ama sega veke 2 nedeli nemam dobieno ama i ovoj mesec sum pokusala da zabremenam cel mesec imam ne zastitni odnosi. Napraiv zavcera test i bese negativen ama mi se vrtit celo vreme i imam enormno mnogu apetit Nekoe mislenje?
Штом имаш нередовна менструација, може си имала и покасна овулација. Почекај неколку дена или направи си тест преку крв. Со среќа
Pred 2 meseci probuvavme so dr so edni apcinja za da rastat jajcata oti imav mnogu ama ne mi rastea i vidovme deka kaj mene duri na 23 den mi bea taman kako za evolucija pa se nadeva da e taka i sega i da dobia dve crtickii
Zdravo zenicki sakam da prasam mi kasne skoro eden mesec pravev test za bremenost sure check i mi izleze prvata linija polna a vtorata bleda ? dali e pozitiven
После месец дена доцнење би требало да имаш жар црвена втора линија, земи си уште еден тест од друга фирма, шур чек не се баш нешто точни.. или најубаво провери си бета преку крв.
Здраво феминки.... Сакам да ве прашам во врска со симптоми на бременост, јас 3-4 дена имав болки во карлицата ( неможев да седнам и да легнам убаво ), исто така и пецакње во десниот јајник, насабајле кога ќе ми ѕвони алармот карам пошто неможам да се освестам, цревата ми кркорат како да сум гладна а уствари сум прејадена утре мие ден за добивање а немам ни болни ни отечени гради како шо имам на секое добивање а исто немам ни болки во стомакот.... дали некоја имала слични сиптоми....бацки до сите
Добро утро, колку се плашев дека корона вакцина предизвикува неплодност. Од неа ми се изремети циклусот почна на 25ти ден да ми иде, кога оп, позитивен тест од прв обид (ако може да се нарече обид тој секс на пијано). Не ми се верува на очите направив уште еден па уште еден тест и задутре ќе закажам на лекар. Можно ли е да сум бремена без никаков симптом освен што ми доцни два дена? Бременоста би била непланирана, но посакувана ♥️ имам скоро 32 и воопшто немав желба за деца, сега кога ја видов црткава толку сум среќна, едвај чекам да одиме на лекар да ми кажат дали сум бремена. Тестот е несомнено позитивен
Бремена си, за на лекар почекај 10тина дена сега ништо не се гледа. За симптоми е рано, а ако мислиш на оние пред добивање,зависи кој каков циклус си има обично симптомите се исти.
Поголем симптом од доцнење на циклусот, во рана бременост реално и не постои. Честитки од срце, уживкај и со лесно до крај