Јас останав бремена на ден пред да добијам! На 3тиот циклус што требаше да добијам, а бебе ми беше 4 месеца ајде со среќа!
Zdravoo Imam prasanje dali e mozno da sum bremena Na 15 ti oktomvri imavme nezastiten odnos so decko mi no sepak toj svrsi daleku od mene Na 26 oktomvri si dobiv normalen ciklus koj mi traese normalno. Sega trebase da dobijam na na 19 ti noemvri spored aplikacijata moj kalendar mi docni veke 3 den No imam bolki vo polivinata i stomakot dali e mozno da sum bremena I dali da napravam test Vi blagodaram mnogu Feminki
Доколку од последната менструација партнерот не свршувал во тебе не е можно да си бремена појди си на гинеколог да видиш зошто ти доцни.
Zdravo feminki. Vaka sakav da prasam posledna mens mi bese na 29.10 ,mi traese 4 dena znaci do 02.11 mi ide na 35 do 38 dena. E Sega me interesira dali nekoj ke moze da mi kaze dali ovulacija mi e na 14. 11 jas imav nezastiten odnos na 15.11 e Sega toa sto mi e cudno e sto na 18. 11 zabelezav iscedok na Sveza krv na 19.11 malce poveke I na 20 11 samo rozevo na brisenje. Gradite me bolat na dopir od 18 .10 do iak9 go zabelezav toj isccedoka za dobivanje treba negde za 10 dena.
Ние секако не можеме да ти кажеме дали баш тогаш си имала овулација. Постојат повеќе начини за следење. Прогуглај и почни со истите. Ти посакувам среќа и да си дојдеш до посакуваниот резултат во најбрзо време.
Позитивен е! Честитки, со лесно до крај! Ако може да прашам, на колку дена по овулација е направен тестот? Извини на прашање, во ред е и да не одговориш
А болките во половина и стомак да не ти се ПМС? На пример? Бремена според ова што го кажуваш не ќе да си.
Да си трудна 40 дена после последниот незаштитен однос втората линија ќе ти беше поцрвена од она капачето на тестот.