Сакам да прашам од по искусни се соочувам со една дилема. Имав анален секс со девојката и ејакуирав во нејзе, поради несмасност дел од спермата истече и се разлеа врз вагината па која е веројатноста да дојде до бременост? ( да се земе во предвид дека веднаш девојката де истушира а и веднаш се. избриша исто така девојката е невина, немала вагинален однос до сега и во моментот на односот беше на 10 пред циклус )
Преку анален секс полесно се пренесуваат СПБ, затоа што има помалку природна лубрикација,а со тоа повеќе триење и полесно се прават микро крвави лезии.
Lele pak jas aj ve MOLAAM za pomos, trebase da dobijam uste na 7mi ama uste nisto. Napraiv dva testa do sega i negativni. E vcera sabajle imav mnogu bolli na stomakot taman ko za dobivanje i ja brisenje imav skros malku krv ama posle cel den i denska imam samo skroos po malku kafeavo i toa samo ko ke se brisam… sto bi trebalo da znacit ova?
Абе никој не може точно да ти кажи. Како можи да знајме дали си бремена, или не? Ти сама не знаеш, не пак некоја рендом личност на форум. Тест и гинеколог. И не паничи. Што и да е, за се' има решение.
Jas imam ne redovni ciklusi mnoguu duri po 3 meseci ne mi dosle imam policisticni jajnici, i pred dva meseca koga probave si clomifen so ginekologot duri na 25 den imav golem folikul, sega trebase da dobijam na 7.11 uste nisto osven vcera malku kafeavo i denska kraj 4 e napraiv ovoj test
Off lelee ne mozam da veruvaam a cel zivot se milsev so vakov ciklus nema nikogas da zabremenam… edvaj cekam da pram sabajle uste eden