Zenski zadutre treba da dobijam vezden mi doajga pred vreme 3 4 dena no sega vejke nisto nemam imafme ednos nezastiten odnos koga da pram test sovet
Ajj sega so denesen? Lelee ke poludam dur odam na kontrola, sega napraiv i tedt preku krv pa popladbe ke gi zema rezultatite
Fala vi mnoguu na site, site da se raduvate kako jas ❤️, aj ve molam zega kazete mi sto treba da praa sto ne hahah, prva bremenost mi e a doktorot mi rece na kontrola duri posle 10 dena
Преочигледни се линииве. Честитки и со лесно до крај, да си имаш уредна и школска бременост!! Групава ни' се направи мераци!! Тестовите од убави поубави! Нека продолжи вака! Амин
Честитки и со лесно И мене ми е прва бременост. Проверив бета, си правам тестови од мерак ама друго нема што да правам, следната недела на ехо и тоа е. Си симнав апликации за бременост, си читам, се учам и брзо ми поминува времето
Jas vecerva ke gi zemam rezultstite od tedtot preku krv , mozis da mi kazis kako treba da se vrednostite?
Тестов е на денот кога требаше да добијам. Видов дека ти немаш редовен циклус и нема да се водиш според тоа. Следното утро после тестов бетата ми беше 62. Твојата црта е појака па ваљда ќе биде дупло од мојата.