Sega izvinete jas dosadna ama do petok za kontrola ke poludam haha. Mene posleden ciklus mi bil na 7.10 koga go pram na aplikaciite mi e deka na 7 nedela sum a vaka 4 ://. Se plasam mnogu od toa sto ostanav taka ne planirano a imam mnogu problemi ne redovrn ciklus pred 6 meseci imav i histeroskopia za septum, imam mnogu tanok endometrium celo vremee svee loso. Se plasam mnoguu da ne e nesto ne vo red (
Нормално е да покажува така затоа што немаш редовни циклуси. Рачунај овулацијата да била 16 дена по добивањето. Нема и некоја огромна разлика. Кога ќе одиш на контрола ќе ти кажат за колку недели одговара и според тоа ќе се водите.
Zdravo devojki, imav rizicen odnos krajot na avgust od togas si imav 2 redovni menstruacii tocno na datumot obilni i so temna boja na krv si imav i bolki vo stomakot no ovaj mesec dobiv pred 3 dena i mi e slaba menstruacijata i nemav tolku mnogu bolki denes mi e 3 den i voopsto nemam.. Dali e mozno da se raboti za bremenost bidejki citam deka mozi da ssi bremena i da dobivas ili pa mi menuva od stes napnatost?
Devojki pomognetemi imam dete 2 godinj i 9 meseci no nesakajci zabremenaf kazite nekoj nacin za spontan
Таман работа тоа да е причина за да абортираш. Па секое дете знае дека мајка му го сака најмногу на свет. Јас имам 5 години помала сестра, не знам како ќе изгледаше мојот живот без неа. Не можам да замислам да сум ја немала во животот. Немој да му ја скратиш таа непроценлива љубов на детето што веќе го имаш.
Не сакаш да го родиш дека сопругот те изневерува? Зошто да те мрази детето? Така си мислиш дека си во гнев, роди си го, сакај го, ќе се каеш ако абортираш.
Gospod da ti dade soti srce saka kolku dobro mi dojde koga slusnaf od nekogo vakvo nesto ijas imam 3 sestri sonimi si spodelva sekakva bolka mn se osejkam kako deka ca go zapostavam drugoto dete