Според мене да си ја задржиш душата што ќе расте во тебе си имас прекрасно дете ќе му објасниш све полека ќе си разбере не е ништо страшно со муабет зашто да не те сака не го оставај само да биде понатака во животот ќе му треба поддршка , а тоа што имаш проблеми во бракот занемари побитни ти се децата него некој што така ти прави биди среќна за нив само нив ги имаме понатака и за нив живееме не му го одземај животот
Одлуката ти ќе си ја донесеш . Бидејќи ние нема да живееме со твојот избор и предизвиците од истиот . Можеме да напишеме совет ,мислење ,искуство . Не ти ја знаеме ситуацијата каква ти е ,дали си финансиски независна , дали работиш , каков ти е бракот , имаш ли подршка од родителите твои , итн …. А тоа дека детенцето ќе ти се налути воопшто не се грижи. Не може никој да ти каже дали лесно или тешко ќе биде. Но секако е предизвик родителството. Сопругот знае дека си бремена ? Можеби ќе ја снема љубовницата кога ќе дознае дека повторно си бремена . Можеби не сакаш да го родиш поради ситуацијата ,и тоа е во ред . Јас лично не би раѓала уште едно дете во ваква ситуација ,но тоа сум јас . Не брзај , размисли па одлучи.
Ние не можеме да ти кажеме што да правиш зошто нема ние да го гледаме. Како и да е доколку си се одчучила за абортус, да го направиш тоа во клиника безбедно не да бараш алтернативи, зошто сериозно е премногу. Ако одлучиш да го раѓаш тогаш не се грижи за поголемото, со тек на време ќе сфати дека нема ништо лошо во тоа.
Zdravo sakam da prasham neshto. Mi docni 6 dena pa denes napraviv test na koj pishuva deka e pozitiven, dali e mozno da dade lazen pozitiven rezultat ili da se raduvame na taa odlichna vest? Vi blagodaram odnapred za sekoj sovet. Ubav den.
Мислам дека практично и да не постои лажно-позитивен тест. И мислам оти си во блажена состојба! Честитки од срце и со лесно до крај!
Здраво, правев тест за бременост be safe од фитофарм но одпосле прочитав на паковката пишува Овој тест е наменет исклучиво за in vitro самодијагностицирање. Што мислите дали треба да земам друг тест?
Нема врска тоа што пишува, јас тој го правев, 2дена пред датум на добивање, испадна позитивен, со убава цртка.
Ин витро изгледа е начинот како се прави тестот, а не дека е само за ин витро оплодување. На тестот за корона од аптека купен пишуваше за ин витро