Zdravo devojki, na 19.11 imav odnosi so soprugot i svrsi vo mene, obicno pred menstruacija me bolele epten gradite duri 10 dena pred, a sega od pred 2 dena pocnaa po malce da me bolat a mi docni 3 dena, simptomi nemam nekoi posebni osven zamor,glavobolka, zgolemena temperatura, i bolki vo dolniot del od stomakot i grbot sto mislite da napravam test ili rano e? Sakam da bide pozitiven no se plasam da napravam da ne se razocaram Ve molam vashe mislenje
Не е рано, чим 3 дена ти доцни можеш да направиш и во било кое време во денот, ако не можеш да издржиш до утре за симптомите секоја жена е различна, јас пример немав апсолутно никакви симптоми. Ти посакувам да си го видиш посакуваниот резултат
Napraviv sabajle, no mi pokaza negativen a seuste nemam menstuacija, gradite duri sega pocnuvaat da me bolat sto ne se slucilo do sega, neznam dali e rano ili stanuva zbor za nesto drugo
Ovoj mesec duri najrano mi bila ovaluacijata za razlika od drugite meseci, stalno go pratam toa imam aplikacija, i bash vidov deka dobivam na sekoj 25 den so toa sto taka doaga da mi docni 5 dena, a so 28-mi den doaga da mi docni 3 dena
Не се ослонувај на апликација. Апликацијата пресметува врз основа на колку дена ти трае циклус и на колку дена добиваш. Ако случајно сега добиеш, од следен месец почни да следиш со ленти за овулација, фоликулометрија, мерење базална температура.. не знам дали за време на овулација имаш болки во јајници, кај многу жени и тоа е показател. Имаш многу посигурни начини