Здраво на 5 ноември имав последна менстроација ми заврши на 11, а на 27ми ноември имавме односи не заштитен но не сврши во мене, дали е можно да сум бремена?
Dali e mozno ciklusot da mi dojde 15 dena porano posle pienje na norlevo...go ispiv pred 1 nedela,i deneska prokrvarev a trebase da mi dojde za 15 dena
Helloo devojki, vaka dali nekoja od vas imala iskistvo, za 2-3 dena treba da NEdobijam i denes vekje mi e vtor den kako imam nekakva menstrualna bolka dolu i isto osekjam kako da mi teci a to ustvari e nekakov si sekret, a pred toa nekolku dena me bolea gradite, a od bcera intenzitetot e namalen.Dali e mozno ova da e znak na bremenost? Utre planiram so prvata utrinska test da napravam
Не,имаш пореметување. Пред да пиете апчиња имајте предвид дека предизвикуваат хормонално пореметување.
Feminki zdravo. Mi treba mislenje,dali na nekoja i se ima sluceno da i docni ciklusot 20 dena ,testot za bremenost negativen dali 3 mozno da se raboti za nekoe hormonalno narusuvanje,ili od stres poremetuvanje.. Ve molam uskustva
Секако дека е можно. Се влијае и стрес и исхрана и клима. Прво отиди на гинеколог па може тој ќе те препрати на ендокринолог. Вака реално на нагаѓање се може да е.
Девојки здраво, ми касни 4 -5 дена , а ми иди редовно. Се обидуваме за бебче веќе подолго време . Денес гледам на влошката кафен исцедок а подоцна крв црвена но премалку неколку капки на бришење . Дали е можно да е имплантација, дали и се случило на некоја од вас вака , или ќе ми дојди? Немам храброст тест да направам .. ќе си пукнам ако излези негативен ...
Или ти пробива или е имплантација, трето нема. Ако не добиеш до утре направи тест и ќе знаеш на што си. Со среќа
Не ми дојде два месеци, сите тестови негативни. На преглед се океј, ми дадоа апчиња за добивање плус контрацепција. Разлог не знаеше да ми каже докторот.Така да,оди испитај се.
Здраво на сите,циклусот ми доцни веќе 33 дена,последна менструација ми беше на 13.10 На 10.11 бев на гинеколог ми рече дека имам овулација дека ѕреба да ми дојде,истата вечер партнерот сврши во мене,после неколку дена повторно направив два теста и двата негативни,пред една недела ппвторно сврши во мене,можно ли да сум бремена,симптоми никакви освен подуен стомак и повремени бодежи во градите Ве молам за искуства,совет
Не знам како очекуваш и ти и било кој друг тука некој да ви каже дали сте бремени или не , постојат и тестови и гинеколог и ехо ништо од тоа тука го нема
Прашав за совет или искуство дали и покрај два негативни тестови на некоја и се има случено да била бремена