Направи утре наутро пак тест, јас забременив така што последниот циклус ми беше 4.10, кога бев на гинеколог на 20.10 ми рече тука како да прошла овулација чекај да добиеш, ама на 3-4.11 кога требаше да добијам не добив. Околу 14.11 почуствував овулација, се пуштивме на работа и мислам на 2.12 ми покажа позитивен тест со послаба 2 линија. Како и да е, шанси секогаш постојат додека не ти дојде вештерката Среќно!
Направив повторно негативни,морам на гинеколог,на контролата јајниците ми беа ок пап тестот исто така во ред незнам што би можело да биде најдобро да одам да проверам
Mila odi na ginekolog sekako Mozno e i od golem stres da ti kasni ne se sekiraj odi ke te vidi na eho pa i hormoni
Devojki imam prasanje, Imav seks ne svrsi vo mene ali posle 10-15minuti imavme pak kratok seks ne ni znam zosto go i imavme ali seksot dali traese minuta duri i pomalku dali e mozno da shm trudna toj mesec dobiv sledniot mesec dobiv ali imam znaci vrtoglavi povrakjav nekolku pati gadenje i uste nekolku ve molam pomognete I isto taka dali mozham da pravam nekoj test za bremenost i koj e toj test zatoa sto citav mora da mi docni za test da pravam
Girls need help, Imav sex ne svrsi vo mene no posle 10?minuti imavme pak seks krskot seksot nr bese dolg ni minuta Da no dali ako sum dobila znaci deka 100% ne sum
Тест се купува у аптека, ќе си побараш тест за бременост. Но, чим си имала не еден туку неколку циклуси не си трудна 1000000 посто
Може многу работи да се, бактерија на желудник, мигрени, се може да биде. Матичниот лекар ќе ти каже што да испиташ. Не знам искрено како кога не се чувствувате ок, седите со скрстени раце и прашувате на форум што ви е. Оди на доктор.
Вртоглавици и повраќање не се јавуваат само од бременост. Испитај си го општото здравје, оти бремена не си милион посто.
Вртоглавици и повраќање не се знаци само за бременост. Некогаш може да е стрес, некогаш сосема нешто друго. Ако ти е страв за здравјето оди на лекар. Трудна не си, ти кажаа.
Da se plasam zs mi se otvara apetitot za blago , no sepak kje pravam test i kje odam na dpktor vi blagodaram
Никогаш не знаеш зошто го имате вториот секс, а јас пак не знам зошто поставуваш исто прашање ко папагал? Направи тест и не пишувај исти прашања.