Можно е. Јас имав блага температура и растечен нос неколку дена пред датумот за не-добивање. Многу ми беше чудно бидејќи само 2 дена се осеќав ко пренастината и после исчезна магично
Дечки, предлог за добар гинеколот во Битола? На девојка ми и има само по неколку капки крв, никако да и дојде...
Zdravo deneska mi e 30 den od ciklus imam mnogu macnini stomakot uste da mi pukne srceto mi lupa mnogu brzo odam mnogu cesto vo vc na sekoi 15 min. Sabajle pravev test negativen dali mislite ima sansa za bremenost
Има шанси за бременост но немора ни да значи. Симптомите за рана бременост и за доаѓање на менстуација се доста слични често можат да се помешаат, да не можи човек да биде сигурен што ќе е Инаку лично кај мене неколку теста покажаа негативен иако ми доцнеше неколку дена, па и една недела, конечно на крајот после повеќе дена излезе позитивен тест ☺️ Можеш за неколку дена повторно да направиш тест.
Не се сеќавам како се викаше, имаше еден тест во аптека кој што покажуваше бременост уште 4 до пет дена после односот, значи не мораше да се чека да касни циклусот, покажуваше ептен рана бременост, кај мене тој тест покажа позитивен иако сите тестови ги правев во рок од неколку дена ( секој ден правев ), сите останати негативни ми покажуваа, прашај во аптека кој тест е за најјрано откривање.
Self Clear и Fruh тест се за рано откривање, но не за 5 дена после односот, туку 5 дена по зачнување. Како и да е, најдобро е да поминат 14 дена после овулација за најточен резултат.
So self clear digitalen pravev ne mi pokaza nisto ama ako prodolzi taka ke odam.na notfal bidejki mi svirat creva i red drugi raboti raspolozenie nula
Пробај да го отвориш да видиш дали има цртка. Дигиталните нема да ти покажат позитивен тест ако втората црта не е доволно темна. Со среќа
Земи Clear Blue на кој пишува Frühtest, не мора да е дигитален. На мене тој ми покажа на 9 дена од овулација или 5 дена пред да ми дојде. Само пази, ако чекаш повеќе од 3 Минути доаѓа лажен позитивен резултат.
Ми касни више 2 дена, пред денот кога требаше да добијам имав кафеав исцедок кој траеше еден ден ипол, немам др симптоми пред една недела само имав 2 дена температура и повраќав, тест правев вчера негативен, има ли можност да сум бремена, да напоменам дека пробуваме не би било несакајќи така да мн се надевам
хахаха 4-5 дена после односот не е оплодена јајце клетката, каков тест за бременост, какви бакрачи, дај прочитајте нешто за репродукција.....
Се подразбира дека мислам на ризичен однос, т.е. однос ден пред, за време или ден после оваулација, само кој да сфати, се знае кога може да се забремени, таа можела да има и однос дури и трае циклусот, или веднаш откако и завршил итн но сите знаеме колкави се шансите тогаш да се забремени, значи 4-5 дена после ризичен однос, така си пишуваше и на пакетчето од тестот, кој разбрал разбрал, кој не баш ми е жал... не знам кој треба да прочита нешто повеќе..
Ај баш објасни како тоа се добива позитивен тест 4-5 дена по ризичен однос? Што се случува во телото тогаш и зошто 99% од жените чекаат да не им дојде ?
Здраво, се обидуваме за бебе дали е можно да има бременост но без никаква промена на градите без болка, единствено присутна блага менструална болка но менструација сеуште нема. Фала позз