Јас на 03.11 имав последно. На 09.12 имав само на бришење, а на 10.12 бета 55. Правев по 72 часа пак, 330 ми беше Со среќа
Ама јас колку што разбрав последна менс е на 9.11, а на 21.12 имала само 1 ден ваљда исцедок. Ако сум разбрала правилно, оваа бета е мала ....
Ако ти бил последен циклус на 09 Ноември, бетава е многу мала во однос на тоа која недела по правило би требала да бидеш. Си останала бремена, ама плодот прекинал со развој, затоа сега бетата опаѓа... Мислам дека не грешам, ајде нека ме поправи некоја... По моја пресметка сега би требало да бидеш некаде 7ма недела по циклус ...
Џабе ти е гинеколог утре. Мора да видиш дали се дуплира. На ехо секако нема ништо да се види. До 1500 бета ништо нема на ехо.
По последен циклус треба да е 7ма недела, а гестациска 5та одприлика.... И вака и онака бетата е многу мала..
Со оглед на тоа дека претходните денови имала негативни тестови можно е да е останата бремена покасно и тек сега да почнува да се качува бетата. @Avokado стискам палци да биде се во ред.
Чекам да ми се јави гиниколот да видам што ќе каже а и утре ќе отидам на преглед да видиме што ќе биде.... Да не знае човек далк да се радува дали да плаче
Почекај си најубаво до после празници направи си бета уште една. Нека не ти е на мисла све издржи и направи си
Се извинувам не бев упатена.. Можно е да имала многу доцна овулација доколку нема редовни циклуси , најдобро да се повтори за два дена.
Те разбирам никоја од нас неможела да издржи да го дочека тој момент ама како што ти викаат и другите членки или доцна овулација а и самиот доктор неможе да ти види ништо бидејќи е сеуште рано тек 6-7 недели треба да поминат. Издржи ти посакувам среќа