Мислам дека предлогот на @fana е најдобар, направи си бета за два дена и ќе знаеш на што си. Ти посакувам многу среќа
Не мора да чекаш 10 дена. Почекај 2 дена, направи пак проверка на бета преку крв и ќе видиш, ако оди нагоре бремена си. Ова 20 е сива зона, многу е малку ама може почнува да се крева.
Zdravo posledna mensturacija imav na 11.12 so partnerot imavme odnosi na 20 ti prv ploden den ovulacija na 26 negde trebase, sledna menstruacija na 08.01 treba da (ne)dojde. Denovive mi se oteceni gradite i me bolat ima li sansi da se simptomi za rana bremenost i dali ako napravam test na 31.12 self clear bi pokazal rana bremenost
За симптоми ти е Рано, исти се како за добивање, а за тест почекај 14 дена по однос. Ти посакувам среќа.
Штом не ти е редовна, многу веројатно е да е рана бременост. Овулацијата не е по шема, не можеш да знаеш кога ти се случила, дај Боже сѐ да е во ред. Ајде утре со убави вести, амин Господе!
Здраво.Имам проблем па сакам да прочитам ваше мислење.Дали е можно доколку девојчето е без долен веш а машкото со долен веш и се легнати еден врз друг каде машкото ги има ставено прстите во девојчето и таа е премногу влажна долу дали е можно да се остане трудна ?Притоа тој лежи врз неа со пенисот притиснат врз вагината но тој носи долен веш да нагласам . Инаку немаше пенетрација т.е навлегување на пенис во вагина .
Почна зимскиот распуст..... 1 прст ќерка, 2 син, 3 близнаци. Преку гаќи ќерка, пола внатре - син, цел - близнаци. Орал уште се истражува. Реин не ме карај, неможев да одолеам.
Pa chim nemalo penetracija kako be mozhesh trudna da ostanish?Od pogled li?Ili od prstinjata sho gji staval?Malku povekje edukacija ne e na odmet pred da pochnite da pravite "gluposti".