Inaku jas prv pat imav odnosi 4 dena pred toa da se sluci sto go napisav preeska i krvarev kako za prv pat i potoa za situacijata od preeska pak imav krv na dolniot ves .Nema mesto za grizi neli ? ☺️
devojce daj be opraj se malce, vidi kako site ti se ismejavaat, tolku li nemas pamet da sfatis kolku se 2+2 sramota za tvoite godini sto postavuvas vakvi prasanja, a poradi toa sto ocigledno nemas nikakov sram razgovaraj so tvoite roditeli da te educiraat malku plis
Девојко, дали си сериозна со прашањава??? Да, се воведе задолжително предмет сексологија, и тоа задолжителен предмет не изборен за да се едуцираат малце. Оф, мори мајко, така се правело дете
znaci so sigurnost ne moze da bide bremenost taka ? ova e posledno so go pisam samo odgovorete mi .Fala vi inaku ne e trol stvarno
Zdravo, imav nezastiten odnos na pocetok od mesecov..decko mi se trgna za vreme na svrshuvanjeto, no mislam deka koga mirisnav mi mirisase na sperma dolu kaj mene..malci ispaniciv..posle 3 sati se napiv norlevo a togash za vreme na odnosit mislam deka uste imav malku ciklus..po pienje na apceto prokrvariv 5 dena dosta obilno..sega trebase da mi dojde pred 1 2 dena..malku e vremeto na kasnenje znam..celo vreme imam nekoj bolki vo polovinata i peckanja vo dolniot del od stomakot pa i nekoj mozolcinja…dali kasnenjeto e najvetovatno od apceto..i dali ima nekoi shansi za bremenost?
Штом си пиела норлево ич немај гајле. Јас еднашка имав таква ситуација, и паметам дека н упатството пишуваше дека апчето е најефективно ако се испие до 6 часа по однос, а ти си го испила после 3. Исто така паметам дека откако го испив ми дојде после точно 7 дена беше обилен и болен циклус... Мислам дек немаш воопшто место за паника, можеш чисто рутински по празнициве да отидеш на еден преглед
Da se napiv mn brzo..posle pienje i krvarenje od apceto kolku vreme ti docneshe ciklusot ili voopshto?
Искрено не паметам, тоа се случи пред едно 10тина години, ама знам дека 7 по пиење на норлево ми дојде менс и ми траеше 7 дена, а редовно ми трае по 5 дена.
Zdravo devojki vcera test negativen a 33 den od ciklus. Sinokja mnogu povrakanje i loso mi stanuva noze me bolat gradi oteceni inaku se obiduvame 3 godini. Ima li sansa za bremenost dali nekoja otkrila brenost na 33 den od ciklus
Само затоа што ти се допаѓа се согласуваш на триење и кажуваш дека имате токсичен однос. Запрашај се дали вреди за типов воопшто да му дозволуваш интимни допирања. Гајле му е за тебе,он да си истера ќефот и после ти лупај си глава. Абе сами си правите. Ништо повеќе.
Разочарување... Не ми е јасно од што може вака да се случи.... Колку повеќе посакуваш толку се потешко оди.... А јас имам вртоглавици, зголемена темепратура, не знам веќе што да мислам.... Зарем за 2 дена од 20,7 може да падне на толку малку... Дали стресот влијае на ова.... Мислам во депресија сум веќе 2 години чекам 2 цртички.... Од сабајле некако имам јаки болки во стомак во предел на јајници.... Од сон се разбудив како да ме боди некој со нож..., јаки главоболки имам...
Многу ми е жал мила, посебно што ете на ваков начин ја дозна најубавата и воедно најлоша вест на свет... Ако ти е утеха во моментов, барем можеш да останеш бремена и сега со нови сили во новата година ❤️ Сега појди си на преглед дознај што понатака и те молам најдобронамерно немој со апчињата никако, веќе ако мора да го минеш тој пат отиди си на киретажа...