За да си помирна може утре сабајле да направиш уште еден тест. Ама мислам дека е имплантација, мирувај во вторник и ако тогаш бетата е позитивна кажи дека си имала крварење да ти дадат подршка
Да ве прашам за другарка,имала секс со свршување на 25 11, последен циклус имала на 8.12 до 13.12... Пред некој ден покажал тестот позитивен. Тоа било нА 05.01.имс ли можност тестот да е лажно позитивен?
Она правела тест за бременост покажал позитивен. Сега ги имала симптоми за циклус ама и реков скоро горе долу слични се. Како и да е ќе оди на преглед, ама чисто за информација прашав. Ви благодарам
Може да има лажно позитивен тест поради циста. Јас имав 3 лажно позитивни сите од различни фирми поради циста. Само тест преку крв покажува најточно со тоа што треба да се следи дали бетата расте правилно ако е ниска на почеток.
Мене на денот кога требаше да добијам ми покажа бледа, ама овулација ми е секогаш на 16ти ден, а односот беше ден или два порано. Значи сепак мора да поминат бар 14 дена
Zdravo jas sum nova i sakam da mi dadete sovet ako moze planirame bebe pa cel mesec probuvame mu kasni 3 dena vcera sabajle bledo rozeva krv samo ednas koga bev vo wc na toaletot i tolku a gradite me bolat mnogu dali e mozna bremenost?
Zdravo jas sum nova i sakam da mi dadete sovet ako moze planirame bebe pa cel mesec probuvame mu kasni 3 dena vcera sabajle bledo rozeva krv samo ednas koga bev vo wc na toaletot i tolku a gradite me bolat mnogu dali e mozna bremenost?
Можно е, почекај до утре купи еден тест за да си сигурна . Подобро купи два три да си на сигурно, види кој тест го препорачуваат членките по темиве, имало некои поефтини а добри.