Dali moze bremenost ako posledna menstruacija bila na 28.11 a posleden odnos 18 dekemvri a testovite pokazyvaat negativni
Vo zemja kade sto se molev da mi zemat krv nr mi zimat dodek.ne sum dobijala pozitiven test i zatoa prasuvam dali mozno
Za kade toa ti trazat pozitiven test? Jas ziveam vo svajcarija i tuka beta mozes da proveris samo so termin i da si go platis na privatno. Ako treba kazi deka si dobila pozitiven test i sakas da proveris i beta
Здраво, пијам Крицеа контрацептивни, секој ден во исто време само еден дн заборавив па ја испив 4-5 часа подоцна. Секогаш добивав во понеделник после 8, сега уште не добив инаку сите односи ми беа со заштита. А и по циклусот 10 дена користев вагиналети Гинекс мислам се викаа дали може нешто од тоа да доцни, колкави се шансите за бременост? Можеби не е соодветна темата се извинувам и фала ви.
Веднаш после менструација?Колку што читам некои имаат пишувано 14дена после менструација шансите биле мали
14 дена по овулација треба да ти дојде менструација тоа не се плодни денови ти праша по завршување на менструација колку се шансите а не во исчекување на нова ?? Се збуни нешто?
Bev da napram beta napraviv i rezultat utre ke puknam do utre sto ke pokaze mislite deka ke pokaze posle 5ti den kasnenje na menstruacija i ako testo e pozitiven mozi da pokaze deka ne sum?
Ќе покаже ако има бременост. Обично резултатите ги даваат истиот ден, не знам зошто ти рекле утре. Можеш во меѓувреме дома уште еден тест да направиш да видиш дали потемнува линијата