Napraviv vcera vtor test denes pak da napravam ako nemase nisto si velam ke mi dojdese a gradite me bolat
Направи друг денес, мене ми личи на потемна од првиот пат ама и разлеана линија има. И земи дриг тест, на многу членки овој тест им дал разлеана линија. Земи било кој и направи го во тркот на денот. Не мораш со прва утринска, 5 дена ти касни, ќе покаже
Јави им се и прашај ги дали се готови случајно (иако ти рекле за утре) затоа што за вакви едноставни анализи резултатите се готови за 2-3 часа безразлика колку работа имаат.
Pa i jas ziveam tamu vo edna klinika vo bern mi trazia kade sto odam mi rekoa dodek ne dobijam pozitiven od urina nemozelo beta
Катастрофа е во Synlab. Јас правев крвна вчера цел ден ги чекав за резултати, им се јавив ми рекоа ќе ми ги прателе до 4 ипол на мејл. Нити ги пратија нити ништо. Денес отидов сама си ги зедов.
Според мене не треба да се оптеретуваш толку почекај си резултат од бета или купи си обичен тест од 30 денари покажуваат точен и убав резултат само позитивни мисли ти држам среќа