Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. MarttinnaTa

MarttinnaTa Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    epa pred se dobro vecer :)
    imam 18god. no sepak ne sum mn iskusna so seksualnite odnosi.. pred nekolku dena za prv pat imav seksualen odnos so mojot dechko so koj odime skoro 1god. megjutoa, za vreme na odnosot voopshto ne techeshe krv, pa se prashuvam, dali e mozhno himenot da ne se skina.. isto taka, so ogled deka beshe prv pat, imavme odnos bez kondom i iako mojot dechko tvrdi deka ne svrshi, sepak se plasham za mozhna bremenost predizvikana od presemenata technost, bidejki sepak mi bea plodni denovi.. ve molam za malku pomosh od poiskusnite :)

2. ivona-new

ivona-new Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Здраво на сите. :)

Си имам еден проблем па ако можете да ми дадете некое искуство во врска со него. Вечерва за прв пат имав односи со дечко ми без кондом но не сврши внатре. Јас паничарка по природа одма после сексот се исплашив затоа што бевме незаштитени и за секој случај го проверив календарот кога испадна дека баш сега ми се плодните денови. Моето прашање е и покрај тоа што не сврши внатре, дали само со семената течност може да забременам затоа што се наоѓам во плодни денови и дали има причини за нервози? Исто така совет дали и да пијам утре таблета ден потоа со тоа што ќе можам да ја испијам за едно 18 саати? Фала и поздрав до сите.

3. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607

за хименот тоа што не течело крв може и да ти биде еластичен имам многу другарки што имаат еластичен химен тоа значи дека не се кине туку се растегнува (барем така мислам) ако има некој да ме поправи слободно!! а ако не свршил нема што да се секираш ваљда нема да те лаже дека не свршил... сигурно и он ке испаничи исто како тебе... така да без секиранции

4. ame23.88

ame23.88 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    8
    Здраво ,јас само да се надополнам т.е да и доодговорам на ивона дека ако е во плодни денови иако децкото не сврсил внатре не сакам да ја плашам но и од семената тецност постои шанса да се забремени ,и макар тоа да е од прв пат(го знам ова од лицно искуство)Но,најубаво да се испие таблета за ден потоа и мислам дека нема да има проблем.

5. Alondra

Alondra Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    1.087
    Допаѓања:
    2.358
    Нема шанси да останете бремени не лупајте глупости. Немој никако да си се напила апче за ден потоа нема потреба, не си играјте со тоа апче сепак хормони се во прашање. Само уживате во сексот и не паничете ;)

6. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    не зборете глупости, не му кревајте само паники на девојчето. Од семената течност може да се забремени, семената течност е спермата. Од предсемената течност не може, таа не е носител на сперматозоиди.

7. Maja1993

Maja1993 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    2
    да ве прашам освен да абортирш со друго со мојш да го изгубиш ако си трудна

8. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Да пандеш по скали на пример :x

На MacenceEna, unique123 и WomanInRed им се допаѓа ова.
  9. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    100% не си трудна и не се нервирај на џабе, еве види и понапред во темава има девојки со слични прашања како твоето... Нема врска што ти биле плодни денови, штом не свршил во тебе не си трудна.
    И не пиј апче за џабе, нема потреба. :)

10. Maja1993

Maja1993 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    2
    а со некое апче не мојш да го изгубиш?

11. Julieg123

Julieg123 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    1
    maja nemoj da mi kazes deka si bremena vo 18 godini ????...ima edna tabletka koja se ispiva ama ne mi teknuva imeto prasaj vo aptekive ama sepak podobro odi si na ginekolog pozz

12. Maja1993

Maja1993 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    2
    ne ama mi e strav edna nedela mi kasni imam bolki vo stomakov vejke edna nedela ama ne mi idat mozit od stres da mi kasnit ili nz od so :(

13. AIT

AIT Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    979
    Допаѓања:
    1.751
    Апчиња во слободна продажба за ваква работа нема ,а доколку си бремена немај да се глупираш да пиеш било што за да не си направиш поголем проблем.Затоа најдобро оди на гинеколог и тој ќе те советува што да правиш.Апчињата не се бомбони па туку така да се пијат,сите се меч со две острици .

14. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    Епа направи тест па ќе видиш.Не кревај паника пред време.

15. Meggy

Meggy Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    238
    Допаѓања:
    387
    Па можи и од стрес да ти касни, ти ги прочитав мислењата наназад и гледам стварно си се испаничила. Само не прочитав никаде дали имавте заштитен однос, или дали има свршено во тебе и сл. :?: Имаш ли направено тест за бременост?

16. Maja1993

Maja1993 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    2
    ne nemam cekav da pominit nekoe vreme dali ke mi dojdit imace imavme zastiten deckomi mi vikat deka ne mi e nisto ama jas nz od so mojt da mi kasnit

17. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    1.070
    Допаѓања:
    1.112
    Па ако сте имале заштитен однос зашто паничиш?

18. Meggy

Meggy Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    238
    Допаѓања:
    387
    Епа опушти се бе девојко чим сте имале заштитен однос, од воздух ако се правеа бебиња до сега ќе немаше место за сите луѓе што ќе постоеа на светот :D . Значи НЕ СИ бремена! :) Ако повеќе ти помогне да се опуштиш направи еден тест и смири се ;)

19. Maja1993

Maja1993 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    2
    nz sepak strav mi e mi kasni edna nedela ;(

20. Meggy

Meggy Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    238
    Допаѓања:
    387
    Мене 2 недели ми каснеше од страв, а плус имавме и незаштитен однос :!: . Дај размисли малце, знаеш како се прави бебе, не туку паничи без причина ако сакаш да ти дојди :fubar: