Дали доби? Офф.. не видов дека си прашала денес. По мое мислам дека ти доцни од таблетките. Најдобро е да си направиш тест.
Сигурно свршил и не ти кажал. Доволно е малку семена течност да ти влезе. Освен ако не ги дупи кондомите со игла.
Zdravo imam edno prasanje vcera mi dojde kako nesto kafeno nekoj iscedok ama taka po edna kapka cel den predhodno tri dena me bolese stomakot kako da dobivam mens a jas treba da dobiam na 29 pravev test ispadna negativen
Може да е имплантациско и тест ќе покаже после 4,5 дена а може и ќе ти пробива, мене така ми се случи претходниов циклус. Почекај барем до датумот на добивање и направи пак тест.
Зарем и во 2022ра уште со таа реченица не знам како забременив? И во 2022ра јас сеуште не ја разбрав шемата на таа реченица
Кај има реченица дека не знам од кај забременив? Ако сум забременила ,сум забременила од тој однос можеби м? Дали е можно бременост од односот и бремена сум не знам од каде е една гооолема разлика.
99,9% жените во Македонија не знаат како останале бремени. Не си прва уживај. Иритира глупопаќата што содржи таа реченица. Велам уште не ја сфатив шемата на таа реченица.
Иритира, точно, и тоа многу. Коментарите се, не знам како се случи, не беше планирано, изненадно беше. А други се отепуваат од пробување, со сите салтанати и пак не бива. И ќе дојдат такви и ќе ти раскажуваат приказни
А што не смее да има или да каже некој дека случајно од еднаш останала трудна затоа што некои други не можат лесно да останат? Ај жити се
Не коментирам за незнаејќи туку само на елена коментарот го прокоментирав, зар не смеат да кажат дека останале трудни. А погорните постови се друга приказна
Здраво имам едно прашање.Овој месец се обидувавме за второ детенце.Прерходно не сме пробувале инаку пет години е првото дете.Знам дека од прва нема да може односно мали се шансите,но ми се случи следново.Следев плодни денови работевме на случајот и требаше да добијам на 22 а добив на 25 сега но ми траеше еден ден и тоа малку на тоалет при бришење како за прв ден ми беше вообичаено така имав симптоми на добивање болка во кичмата и градите.Вчера и денес немам ништо а втор и трет ден ми се лудница при менструација.Сега правев тест негативен е? Мислења ве молам дали има шанса да сум трудна
Зошто го испревртуваш контекстот на муабетот? Многу добро е сфатен и коментарот на Елена и се надоврзува на мојот. Сперма сигурно не нашла на пат и забременила. По просто и некултурно од ова, не можев да објаснам. Правењето невина и слично, тоа иритира и просто едноставно глупаво
Почекај уште неколку дена ако не добиеш направи пак тест, ако е пак негативен консултирај се со гинеколог. Може ова да ти е имплантациско крварење, ако е така наводно покажува бременост после неколку дена од крварењето како што имам читано.
Можно да е бременост, ти повтори си го тестот земи или фрухт или има едни мали тестови како касети се бели и тие покажуваат точен резултат. Со среќа