Здраво девојки Пред добивање сум , ама чувствувам симптоми . Направив тест не со прва утринска урина туку навечер. Сакам да прашам дали сум бремена според сликата? Ви благодарам од напред!
Неколку дена по ред имавме секс со мојата партнерка, незаштитен. Се случуваше да имаме секс накај 12:30АМ па повторно сабајлето накај 11АМ. ( после 10-11 часа )Не се миев по повторен однос него добро се бришев со тоалетна. Кои се шансите за бременост поради спермата што останала во пенисот?
Е добар си, не се тушира после тоа, ( а и наредните 10-11 часа Не..) ајде викенд иде, па тогаш туширане! За пример си!
Ми личи како да има сенка. Купи си фрух тест, ако си трудна ќе даде појака линија. Стави ја овде да ја видиме
Ти ко мене исто прво шур чек направив едвај видлива линија имаше, па нареден ден селф клеар се гледаше исто ко на твојот, ама по два дена на фрух тест јака црвена линија излезе. Многу рана бременост, со лесно да е и честитки!
Не дека се ѓубре туку на различна вредност на хормонот даваат резултат. Кај селф клеар мислам е на 10, а шур чек е на 25 или повисоко. Селф клеар е за неколку дена после однос, а шур чек треба да доцни циклус.
Добар е Селф Клиар ама Фрух ми се покажа како подобар и на мене а кога го купував се чудеше аптекарката каков е тој тест ..
Здраво девојки ,требаше да ми дојди на 10 но не ми дојде, до 10 ти имав симптоми ,слаби менструални болки но престанаа еве веќе втор ден ми каани но незнам дали да почекам за тест бидејќи пијам дабростон незнам дали од него ми касни Да појаснам пијам дабростон бидејќи имав касна овулација мојата матична ми ги следеше фоликулите имав еден водечки за кој ми рече одприлика до 31.01 треба да пукни и од 01 до 15 да пијам дабростон незнам дали да чекам за тест 14 дена