Дали имаше симптоми претходно? Јас еве баш сегс во моментот чувствувам како да у секој момент ќе добијам проследено со менструални болки… а реално имам уште една недела за добивање. Реално многу overthinkam ама ете.. желбава за бебе магично се појави не знам како
Единствен симптом што ме натера порано да правам тест е што повраќав после 8 дена од овулација. Претходно немав ништо посебно. Многу е рано кај тебе да осетиш било што. Стрпи се уште 8-9 дена и направи тест.
Прерано ти е и за тест и за симптоми. Не пресметав, мислев дека си 2-3 дена пред добивање. Јас првиот симптом го добив негде на 7-8 дена после овулација, болка во кичма што траеше 2 дена. После ја снема па почнаа други, често мокрење, болни брадавици на допир. На крај последните ден два пред добивање имав ептен исти болки како да ќе добијам во секој момент, а бев бремена. Со среќа, почекај уште некој ден за тест.
Еве ме...минатиот месец имавме односи на 13ти ден од циклус..и ништо...претпоставувам плодните ми се порано бидејки циклусот ми е 25-26 дена. Овој месец имавме од 7 ми до 9ти ден од циклус...после не можевме дм не беше тука Денес не можев да издржам правев селф клир ,на некаде 7 ден после односот и тестот е негативен....или е рано или и овој месец ништо... Нели селф клир покажува порано??
Најдобро е секој втор ден. 13ти ден еднаш ништо не значи. Може не дека не, ама ако сакаш бременост е друга практика
Жени 3 ден како ми доцни, направив 2 пати тест негативни Инаку циклусот ми е редовен или па и порано од што треба добивам Ама сега сум во паника да не е рана менопауза....
3 дена не е многу доцнење, по што одма заклучувате дека сте во менопауза. Гинекологот да е приметил ќе ти е кажал, не си стварај нервози и стресови. Повтори го тестот за 3 дена. Доцни од стрес и промена на време, хормони...
Здраво девојки, нова сум овде. Ми треба мислење. Ми доцни 2 дена, имав болки за доаѓање во половината и ми поминаа, пред две недели имав бледо розов исцедок за време на однос со мм. Сега земав фрух тест и во рок од 10 мин ми покажа ептен бледа втора линија , што мислев дека си умислувам и го оставив тестот и си викам не нема шанси да е позитивен. После 30 мин го земам да го фрлам гледам малку станала потемна Што мислите вие ? Ви благодарам
zdravo na 7mi februari mi dojde menstruacija a na 14ti mi zavrsi,no na 20ti feb imavme odnos no ne do kraj,znaci ne svrsi vo mene i kratko traese i potoa imav malku rozev iscedok vednas potoa,dali e mozno da e bremenost?