2 месеци по ред имам кафеав вагинален исцедок, наместо циклус. Дали има поента да правам тест? Дали бил некој во слична ситуација?
Има поента секако, ако во овие 2 месеци не си правела тест. Ако си правела и бил негативен тогаш да одиш на гинеколог да откриете каде е проблемот.
Не сум правела тест. Течноста е измеѓу кафена и црвена, прошлиот месец после истата “добив” неколку дена. Овој пат не знам како да го толкувам. Да напоменам дека сето ова е непланирано, немало свршување внатре.
Здраво девојки, ве молам ако може за одговор, мн ми е итно Вака, имам редовна менструација секогаш ми доаѓа пред датата од минатиот месец (Јануари имав на 03.01, во Февруари имав на 28.02),е сеа треба да ми дојде кај и да е, имам болки во стомак, болни гради, сите симптоми како и секогаш, ми тече како кафеавкасто кога ќе се избришам на хартијата. Однос имав на 07.02 (незаштитен) меѓутоа не сврши во мене 100%, имавме двапати меѓутоа вториот пат пред да имаме однос уринираше и се изми убаво и пак односот не беше заштитен! Ве молам што мислите, дали постои шанса за бременост
Според вредноста и тестовите да, ама сепак за сигурен одговор овие податоци не се доволни. Дали знаеш кога си имала овулација, ако не, дали ти доцни, дали тестовите се правени со иста мокрача, ист ден, дали во различни денови? Ако се во различни денови, дали интензитетот на линијата е ист или не?
Не ми доцни. Рано ми е за менструација. И тестовите не се правени исти ден. А да, на последниот тест со мокрача кој што беше денес е поинтезивна втората црта.(од другите два теста) Само ме загрижува тестот од крв е тоа незнам дали е сигурно затоа што како што прочитав 9.95 е сеуште рано за бременост или можеби грешам? А имам симтоми бледо розева крв при бришење во тоалет. Исто така и денес го направив и тестот преу крв.