дали покачена телесна температура како на пр 37.3 ...и паѓање на крвниот притисок може да асоцираат на бременост?и дали мачнините се осеќаат само наутро или може да траат цел ден? ги имам овие симптоми и незнам дали се работи за вирус или за нешто друго
за температура не знам но мислам дека нема врска со бременост,притисокот може да варира ,а мачнините може да траат и цел ден кај секого различно.Да не имаш некој вирус ? Направи тест и види дали си бремена .
цел од сабајле осеќам мачнини но не можам да повратам можеби е вирус треба да добијам за два дена па ќе видиме
да ве прашам дали тест за бременост се прави само на сабајле или нема врска може и сега зошто сакам да направам ама не можам да чекам до утре
Па вака девојки од што може да биде таа крв после сексуалниот однос (без заштита)... А предтоа овулацијата веќе ми се имасе случено претходниот ден-два... Дали може крвта да е од предлабока пенетрација... бидејќи почуствував и болка,но партнерот не сврши во мене... Фала однапред...
Moже може, ако се работи за доаѓање на втор Исус како што предвидуваат некои може да се деси ... Треба да очекуваат нескинатите и такво нешто .. Аман те бе луѓе до толку зарем ?
па пишува таму послем колку време треба да го видиш тестот а ако закасниш може и да не ти биде точен!!! пишува точно послем колку минути треба да го погледнеш
рашанјето се однесува на тоа после колку време од моментот кога си имал секс и мислиш дека си останала бремена можеш да направиш тест за да се увериш
Здраво, имам едно прашање.. имав односи со партнерот, се разбира заштитен но исто имавме незаштитен секс но никој пак не сврши во мене и пред тоа добив порано од очекуваното. Па и после меструалниот цуклус (што дојде порано од очекуванотот) повторно имавме односи (заститен а и незаштитен) и почна да ме боли стомакот, ми се наду и имам тврда столица. Па се прашувам дали има шанса да сум бремена дека имам слушнато дека тврдата столица е еден од симптимите за бременост, и болки во стомакот!? Мн ќе ми значи секое ваше мислење или споделено искуство, фала однапред.
бремен може да си ако има свршено во тебе,ако нема тогаш се сомневам....тврдата столица може да е од многу други причини