Не е рано, ќе покаже ако има нешто. Земи Fruh тест или Self clear. Не мочај неколку саати и направи го
Здраво девојки, најпрвин благодарам на одговорите. Но... добив редовно на 28ми ден како и секогаш, на 02.02 и ми траеше нормално. Овој месец повторно се обидувавме, денес направив тест. Знам дека е рано и се, ама неизвесноста ме убива. Што мислите за овој тест?
Не бев, знам дека требаше, но добив најнормално, без никаква разлика од друга менструација претходно и не отидов.
Да провериш со бета најдобро преку крв, еднаш па за два дена пак да видиш дали се дуплира, а овде јас дефинитивно гледам втора цртичка.
Девојки во текот на месецот имав односи со дечко ми незаштитени , дури и бо плофни деноиви но секогаш свршува надвор од мене, уште пред дс ми касни правев тестови и беше негативен секогаш, сегс ми касни 5 дена и утрово се тестирав со прва утринска урина со Self clear test и излезе негативен, дали е океј 5дена каснење и негативен тест исто и со 2 дена каснење направив shure check, исто негативен , не знам што да правам постои ли причина за загриженост 35 дена од последната менструација има поминато и дали е верен тест негативен после 5дена каснење... да не паничам џабе
Стварно се мислев во која тема да пишам и решив тука затоа што оваа тема е најактивна. Ми касни веќе 7 дена, направив тест на 5ти ден и беше негативен, не се сомневам толку многу дека сум бремена затоа што стварно многу пазевме со мм, ама имам зголемен вагинален секрет и не знам што да мислам од што може да ми касни толку многу, не знам дали прво да направам уште еден тест па да одам на преглед или да чекам уште некој ден да видам дали ќе добијам?