Zatoa sum vo vozbuda,zosto krvarenjeto mi se sluci na 7mi den po ovulacijata. A znam deka implantaciskoto krvarenje e od 6-12 den od ovulucijata. Samo sum zbuneta zosto sekretot ima nekoja boja slicna na ciklus na nekako povodenesta i privrremeni grcevi vo dolniot del od stonakot.
На 6 дпо имав две три капки светло розева крв и бешиката ме болеше многу , ти посакувам две жар цртки
Треба да добијам за 4 дена,вчера правев тест,наводно негативен,а денес се појави многу бледа линија едвај видлива.Знам дека треба да го повторам,тоа ќе биде утре со утринска мокраќа,само сакам ваше искуство со ваков тест….
(dali e bremena) Jas i devojkami imavme mnogu rizicen seks, pred da svrsam go izvadiv a ona go fati da go vrati nazad, i istovremeno i ja isprskav vaginata, imase sperma i na dupkata i levo i desno od dupkata, i odma stanav da ja izbrisam. Kako sto vidov ne vleze vnatre bidejki i ona potstana za da ne protece vnatre. Jas ja izbrisav. Dali e bremena? Neznam kako se uspea da se sluci tolku brzo, bese strasno, ve molam soveti
Може не е за тука,но сакам да ги прашам поискусните членки дали некогаш сте имале бело прање при секое можно бришење и цело време мислите дека ви дошло,дури како помочана на ѓаките и како да го решам тоа? Незнам дали е за на гинеколог. Што мислите,инаку настината сум и имам дијареа од настинка
Може да е од настинка да, но може и да е јака овулација. Јас имам чат пат такви овулации, утоп сум, а и бодежи имам ниско во стомакот...
Zdravo na site devojki na forumov! Pred se vi posakuvam na site da si gi vidite dvete crtki shto gi posakuvate! Ne znam dali prashanjevo e za tuka megjutoa me interesira dali nekoj od vas na testot za bremenost imal edvaj vidliva roze crtka i koja na kran sepak zavrshila so pozitivna bremenost. Dva pati pravam test za bremenost i na dvata testa mi iskacha bleldo roze crta koja edvaj mozhe da se vidi na svetlina no sepak postoi vednash posle 3,4 min od testot.. treba da dobijam za 5 dena, no na srce nestrplivo ne mozhe da se naredi..
Па во овие 1186 страни, сите тестови се скоро такви, и сите бремени искочија, ама дошле овде на проверка. Честитоо