Не знам дали е во ред прашањето да го пишам тука но ќе напишам. (Ако не е во ред посочете ми и ќе го избришам) После свршување на дечко ми со handjob се исчисти со влажни марамици и после некои 5мин тој со прсти проба кај мене... Дали е возможно да имаше останато сперма на прстите при чистењето и да бидам бремена? Ова се случи пред 5 дена
Девојки едно прашање другарка правеше тест за бременост на 9-ти март бетата и беше 70 , денес пак испитуваше бетата и беше 261,5 , добро е ?
Eve go mojot 4ti test. Prviot mi bese pozitiven so epten bleda crta mnogu malku se gledase. Vtoriot pak negativen i tret isto pozitiven so bleda crta. 3ta nedela bev koga gi pravev testovite. I posledniot 4ti e na slikata so pojaka vtora linija. Za tri dena napraviv 4 testa oti morav da se osiguram da ja vidam vtorata crta. Ne mi se veruvase oti so meseci probuvavme so maz mi i ne ostanuvav bremena i koga pocnav da imam simptomi vednas napraviv test. Presrekjna bev inaku sega sum 25ta nedela
Zdravo devojki, pak jas! Denes napraviv ushte eden test so prva utrinska i crtata vejke se gleda deka e crta, ne e vejke slabo vidliva na svetlo i se pojavi vednash posle 1min.. self clear inache utre treba da dobijam (ne dobijam) no ne mozhev da chekam i vikam ajde kje napravam ushte eden sega taka nekako od sebe mi dojde.. Toa shto me buni e sbto sega pred malku napraiv sure check i mi pokazha negativen posle vakov test
Pozitiven e, bremena si. Zakazi si na doktor za eho da ti ja potvrdi bremenosta. Jas koga go pravev mojot test bese nedela dena pred da mi dojde, znaci ne mi docnese no gi imav simptomite i napraviv test. Isto bledi pozitivni linii.