Извини а за кој тест станува збор овде? Како се вика ќе може да ми кажете?Јас направив со еден детект мислам се викаше ми се појави бледа линија, а после еден ден направив со sure chek и беше негативен па незнам на кој тест да му верувам, секако ќе испитам бета во понеделник доколку не ми дојде...
Sure check ти се жива катастрофа, многу членки овде не се задоволни. Земи self clear, каде каде се подобри.
Не знам како се викаат, знам околу 30 денари беа. Шур чек се за нигде, голема е веројатноста да ти е лажно негативен.
Оди во Зегин и кажи им да ти дадат од најевтините тестови и ќе ти дадат од тој тест... 29 денари се и ептен се точни Шур чек се жива катастрофа, на членки со 300 бета им покажувал негативен.
Jas sum odlichno, se ispostavi deka se e vo red,vo petokot si vidov tochka, slednava nedela se nadevam i srceva reakcija sega za sega e okej, ti blagodaram na prashanjeto
Zdravo zenicki. Vaka, veke 11 meseci se obiduvame da zebremenam, pri prviot obid imav positiven test megutoa bremenosta zavrsi vo 6tata nedela, od togas rabotime na slucajot sekoj mesec no bezuspesno. Inace veke imam edno dete, prvata bremenost bese od prv obid uspesna I Bez nikakvi problemi. E sea treba da dobijam za dva dena, od simptomi osekam nekoja bolka vo stomakot, poveke kako pecenje e ne e bas bolka, I nogu cesto uriniram. Dali toa moze da znaci bremenost ili do psihata e
Ajde pak jas, dosadna sum malce znam ama psiha sto da pravam pojako od mene Eve mi docni 1 den, obicno pred PMS gradite prestanuvaat da me bolat ama sega bolkata e nekako poizrazena i pocustvitelna, kicmata me boli od vreme po malce, celo vreme mi se lezii i ne mi se loshi nautro tuku navecer sto duri ne mozam da zaspijam Sto mislite da napravam vo sabota test ili uste da cekam, sekako ako ne dojde do togas
Ако можеш да издржиш почекај. Мене на еден ден доцнење негативен тест ми покажа, ама не знам зошто убедена бев дека сум бремена почекав уште неколку дена и после 6 дена направив позитивен беше тестот Од иста фирма беа двата теста.
I jas imam nekoe custvo deka sum bremena, ama moze i jas da pocekam ako barem do nedela, togas bi bilo 4 dena da kasni
Не мора да чекаш толку многу може кај тебе и порано ќе ти покаже . Јас само споделив искуство во случај да правиш тест а да излезе негативен да не се разочаруваш одма, се додека не добиеш.
Da da razbiram, sekoe iskustvo e dobredojdeno, no bidejki nemam test sepak bi bilo sabota da napravam od sabajle, i daj boze da spodelam so vas ubava vest
И јас денес правев тест, негативен беше, а утре треба да добијам, изгледа ке треба да почекам уште некој ден ако не добијам пак ке правам. Не му поверував на тестот не знам зошто. Sure Chek беше а читам овде дека не е баш точен, се надевам дека не е.
Kupi sii od najevtiniot test ili self clear Site moi bliski prijatelki so tie testovi otkrile brmeenost Ajde daj boze da se izraduvame i dvete ❤️