Nee, sabajle ke pravam Uste mi nema dojdeno, vekje 6 dena mi docni No do vcera gradite me kinea od bolenje denes bolkata se namalii, ama zatoa kicmata me bolii, i sabajle imav nagon za povrakjanje ama ne povrativ,i stomakot mi e tvrd neznam dali i toa ima vrska ama prv pat ova se slucuva
Каков е овој тест? Дали покажува точно, со self clear добив ептен бледа линија што не знам дали да верувам па утре да направам друг.
Дали знаеш кога ти беше овулацијата? И јас имав ептен бледа црта со селф клеар заради касна овулација. Почекај, па ако ти е на мисла направи уште еден тест за некој ден. Инаку, тој тест од членката постиран и најевтин и точен. Овој:
Zdravo, Ve molam za mislenje od iskustvo. Mi kasni 18 dena, pred 25 dena imavme nezastiten odnos so momceto, bev na eho doktorot ne mozese da vidi jasno, megjutoa ima nekoja somnitelna tocka.Utredenta napraviv brz test , so vtora bleda linija, valjda pozitiven. Utredenta napraviv bhcg i mi pokaza 1648... istiot den podocna otidov na pregled, kaj drug doktor, isto na eho ne mozese jasno da vidi, pa pak napraviv bhcg i bese 1311. Imam bolki dole, nemam nikakvo krvavenje, mi rekoa za 2 dena pak bhcg. Iskustva, mislenje?
Se nadevam na ubava potvrda zdravje za dva dena, ama ne znam ne sum sigurna vo momentov dali sum trudna.
Senadevamna ubava potvrda zdravje za dva dena, ama ne znamne sum sigurna vo momentov dali sum trudna.